Live > WP 7.8 synchronizace
Synchronizace kontaktů a kalendáře probíhá automaticky, defaultně nastaveno tušim na 15min, pokud jí chceš vynutit hned, tak vlez v telefonu do hotmailu a klepni růčo na sync.
Nechtěl bych kecat, ale myslím že linkované kontakty a skupiny to synchronizovat neumí...OrcusDei wrote:Jde nějak synchronizovat když upravim (např. srdužim účty) přes HTML rozhraní Windows Live, položku "LIDÉ" do mého WP 7.8? Vytvořil jsem skupiny, udělal ve všem pořádek a teď bych to rád dostal do telefonu, bohužel jediné co mě napadá je hardreset. Nějaké nápady?
Presne tak to robi (nerobi) aj mne...kontakty synchronizuje ale linkovat uz nevie
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
WP8 linkovane kontakty umi, pokud vim, u WP7 je ale dost mozne, ze to nebude umet.onetux wrote:Nechtěl bych kecat, ale myslím že linkované kontakty a skupiny to synchronizovat neumí...
Ses měl vyprdnout na export z Googlu do nanicovatého a mizerného Live účtu a měl sis kontakty normálka synchronizovat s Gmailem 
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Souhlasím, i když jsem raději nic o GMailu nepsal, abych nedostal zase kartáč 
-
Flynn
- smartmaniak

Jo, kdyby tys četl moje příspěvky, co?
No jo, měl sis to pěkně upravit a uspořádat v Gmailu a byl bys v pohodě 
-
Flynn
- smartmaniak

Nejprve se musíš zklidnit a pak na to jít s čistou hlavou. Kolik je vás, co si na to stěžují? Já ti říkám, že Windows Live jsem odsunul stranou a používám Google účet, kde mi všechno funguje. Snad ho v červenci neutnou (píše se, že pro stávající uživatele bude fungovat dál), pak bych teprve řešil rozvíjející se WL.
No jestli to nahodou nedelaji prave ty skupiny - zkus nejake kontakty ze skupiny na Live vyhodit, jestli se ti objevi v telefonu. Pak me ještě napadlo, jestli nemas v telefonu zapnuty nejaky filtr -> Lide -> Nastaveni -> Filtrovat seznam kontaktuOrcusDei wrote:Ve Windows Live je ve skupinach sice mam, ale v telefonu nejsou... BRAVOOO!!!
Ne není to normální. A jasně že to není Tvoje chyba. MS to tak dělá pravidelně a furt, vymyslí něco, co vypadá prima, jenže to bohužel neumí dotáhnout k úplné funkčnosti. A to není jen o Live, to je i WP.OrcusDei wrote:Sorry kluci, ale vám to přijde normální? Děláte jak kdyby to byla moje chyba. Kdyby kdyby na stromech rostly ryby. Pokud Nokie a WP nabízí nějakou službu, má fungovat jak jí inzerujou.
-
mceza
To, že to nefunguje (nebo spíš nefunguje správně) je samozřejmě chyba Microsoftu. Je to blbý a WP má spoustu podobných chyb. Sám jsem na chyby WP naštvaný. Ale nesmíš se divit, že se na tebe někteří dívají nedůvěřivě. Tvé příspěvky na tomto fóru jsou plné zbytečných výkřiků a naprosto zbytečného vzteku. Takhle se tu chováš už delší dobu - i před tímto problémem. Příspěvky plné vykřičníků, emocí a výroků, jak jsou v Nokii idioti, když WP neumí synchronizovat skupiny Live o tobě něco vypovídají.OrcusDei wrote:Sorry kluci, ale vám to přijde normální? Děláte jak kdyby to byla moje chyba. Kdyby kdyby na stromech rostly ryby. Pokud Nokie a WP nabízí nějakou službu, má fungovat jak jí inzerujou.
Ono už jen to, že Nokii nadáváš za chyby, které jsou v režii Microsoftu a Nokia nemá možnost tyto chyby ošetřit je dost hloupé...
U WP se připrav, že pokud budeš dělat nějaké podobné "pokročilé" věci, tak to nemusí vždy fungovat správně. V některých věcech to soudruzi z Redmondu prostě nedořešili. Můžeš na to nadávat jak chceš, ale pokud se na konci každého tvého druhého příspěvku objeví to, že jsou to největší krámy, že to zahodíš a ještě vše zakončené pěti vykřičníky, tak ti radím jedno: Zahoď to, kup si Android a jdi řešit nové problémy (ano, ani jiný OS není nezchybný) do jiné sekce!
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Mne spravilo presne to iste vcera po HR... nacitalo mi z Live asi 10 kontaktov zo 70, a ani za ... som tych zvysnych 60 tam nevedel dostat... som musel rucne na outlook.com nahodit vsetky kontakty na novo a potom mi uz ich natiahlo aj do telefonu... som myslel ze robijem ten telefon vcera 
-
matiqos
- častý přispěvatel

Nn, normalne rucne vytvoril outlook novy kontakt - Meno priezvisko cislo, stary outlook kontakt som vymazal a ostatne konta sa uz prepojili na novy
-
matiqos
- častý přispěvatel

nj, keby stacilo tak ejden zeditovat, a nie 90% :D
Ahoj, chci se zeptat jestli se to někomu povedl vyřešit?. Dělal jsem tovární nastavení a po zadání live účtu mi to nahrálo asi jen 10% kontaktů. Zbytek ne. Když si dám možnosti nastavení účtů, tak tam vidím Outlook.com, který když připojím nahraje se mi tam vše. Ovšem zase ty co byly na live jsou dvakrát.
... Mám takový pocit, že to blbne tím jak MS přechází z Live na Outlook, ale to mě nebaví....