Live > WP 7.8 synchronizace

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Post by nofu »

Synchronizace kontaktů a kalendáře probíhá automaticky, defaultně nastaveno tušim na 15min, pokud jí chceš vynutit hned, tak vlez v telefonu do hotmailu a klepni růčo na sync.
onetux
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by onetux »

OrcusDei wrote:Jde nějak synchronizovat když upravim (např. srdužim účty) přes HTML rozhraní Windows Live, položku "LIDÉ" do mého WP 7.8? Vytvořil jsem skupiny, udělal ve všem pořádek a teď bych to rád dostal do telefonu, bohužel jediné co mě napadá je hardreset. Nějaké nápady?
Nechtěl bych kecat, ale myslím že linkované kontakty a skupiny to synchronizovat neumí...
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by sssugi »

Presne tak to robi (nerobi) aj mne...kontakty synchronizuje ale linkovat uz nevie
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

onetux wrote:Nechtěl bych kecat, ale myslím že linkované kontakty a skupiny to synchronizovat neumí...
WP8 linkovane kontakty umi, pokud vim, u WP7 je ale dost mozne, ze to nebude umet.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Ses měl vyprdnout na export z Googlu do nanicovatého a mizerného Live účtu a měl sis kontakty normálka synchronizovat s Gmailem :-)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Souhlasím, i když jsem raději nic o GMailu nepsal, abych nedostal zase kartáč :-D
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Jo, kdyby tys četl moje příspěvky, co?
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

No jo, měl sis to pěkně upravit a uspořádat v Gmailu a byl bys v pohodě :-)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Nejprve se musíš zklidnit a pak na to jít s čistou hlavou. Kolik je vás, co si na to stěžují? Já ti říkám, že Windows Live jsem odsunul stranou a používám Google účet, kde mi všechno funguje. Snad ho v červenci neutnou (píše se, že pro stávající uživatele bude fungovat dál), pak bych teprve řešil rozvíjející se WL.
fredysz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930

Post by fredysz »

OrcusDei wrote:Ve Windows Live je ve skupinach sice mam, ale v telefonu nejsou... BRAVOOO!!!
No jestli to nahodou nedelaji prave ty skupiny - zkus nejake kontakty ze skupiny na Live vyhodit, jestli se ti objevi v telefonu. Pak me ještě napadlo, jestli nemas v telefonu zapnuty nejaky filtr -> Lide -> Nastaveni -> Filtrovat seznam kontaktu
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak

Post by Petulinek »

OrcusDei wrote:Sorry kluci, ale vám to přijde normální? Děláte jak kdyby to byla moje chyba. Kdyby kdyby na stromech rostly ryby. Pokud Nokie a WP nabízí nějakou službu, má fungovat jak jí inzerujou.
Ne není to normální. A jasně že to není Tvoje chyba. MS to tak dělá pravidelně a furt, vymyslí něco, co vypadá prima, jenže to bohužel neumí dotáhnout k úplné funkčnosti. A to není jen o Live, to je i WP.
mceza

Post by mceza »

OrcusDei wrote:Sorry kluci, ale vám to přijde normální? Děláte jak kdyby to byla moje chyba. Kdyby kdyby na stromech rostly ryby. Pokud Nokie a WP nabízí nějakou službu, má fungovat jak jí inzerujou.
To, že to nefunguje (nebo spíš nefunguje správně) je samozřejmě chyba Microsoftu. Je to blbý a WP má spoustu podobných chyb. Sám jsem na chyby WP naštvaný. Ale nesmíš se divit, že se na tebe někteří dívají nedůvěřivě. Tvé příspěvky na tomto fóru jsou plné zbytečných výkřiků a naprosto zbytečného vzteku. Takhle se tu chováš už delší dobu - i před tímto problémem. Příspěvky plné vykřičníků, emocí a výroků, jak jsou v Nokii idioti, když WP neumí synchronizovat skupiny Live o tobě něco vypovídají.

Ono už jen to, že Nokii nadáváš za chyby, které jsou v režii Microsoftu a Nokia nemá možnost tyto chyby ošetřit je dost hloupé...

U WP se připrav, že pokud budeš dělat nějaké podobné "pokročilé" věci, tak to nemusí vždy fungovat správně. V některých věcech to soudruzi z Redmondu prostě nedořešili. Můžeš na to nadávat jak chceš, ale pokud se na konci každého tvého druhého příspěvku objeví to, že jsou to největší krámy, že to zahodíš a ještě vše zakončené pěti vykřičníky, tak ti radím jedno: Zahoď to, kup si Android a jdi řešit nové problémy (ano, ani jiný OS není nezchybný) do jiné sekce!
mceza

Post by mceza »

Demagogicky si můj příspěvek překroutil ;-) Jak myslíš.
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950

Post by matiqos »

Mne spravilo presne to iste vcera po HR... nacitalo mi z Live asi 10 kontaktov zo 70, a ani za ... som tych zvysnych 60 tam nevedel dostat... som musel rucne na outlook.com nahodit vsetky kontakty na novo a potom mi uz ich natiahlo aj do telefonu... som myslel ze robijem ten telefon vcera :evil:
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by matiqos »

Nn, normalne rucne vytvoril outlook novy kontakt - Meno priezvisko cislo, stary outlook kontakt som vymazal a ostatne konta sa uz prepojili na novy
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by matiqos »

nj, keby stacilo tak ejden zeditovat, a nie 90% :D
luccas
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC Radar

Post by luccas »

Ahoj, chci se zeptat jestli se to někomu povedl vyřešit?. Dělal jsem tovární nastavení a po zadání live účtu mi to nahrálo asi jen 10% kontaktů. Zbytek ne. Když si dám možnosti nastavení účtů, tak tam vidím Outlook.com, který když připojím nahraje se mi tam vše. Ovšem zase ty co byly na live jsou dvakrát. :roll: ... Mám takový pocit, že to blbne tím jak MS přechází z Live na Outlook, ale to mě nebaví....
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”