Ahoj
Mam otázku, při zkoumání co tento přístroj ovládá je i funkce "bluetooth smart ready". V domnění že tento telefon opravdu ovládá tut funkci (když to říká výrobce) jsem si koupil tepový pás H7 od polara, který právě na tomto bluetooth pracuje. Jenže při zkoušce spojení pásu a telefonu, SIII nenalezla žádný přístroj. Po hledání na fórech jsem se dočetl, že některým to funguje některým ne, ale oficialní zpráva od samsungu je taková že SIII sadu čipu pro toto bluetooth obsahuje a je problém tedy jen s ovladačema (andriod). Po dalším hledání tentokrát u google, byl nalezen článek o tomto problém s výsledkem: neni pro nás tento problém duležitý možná se s ním budem zaobírat v 4,3. Další jsem se dočetl že Nexus 4 to funguje.
Otázka je spíše v tom jestli někdo náhodou nemá jiné informace a nebo jestli se mu to nějakým zázrakem nepodařilo rozchodit (root jina ROM atd).
Děkuji za každou radu pás stal dost peněz a trochu mě v tomhle samsung naštval.
Omlouvám se za případný spam.
bluetooth smart ready
-
frogale
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: Samsung Galaxy S4 Mini
bluetooth smart ready
Mám naprosto ten samý "problém". Mám Galaxy S4 Mini a i kdyz tedy presne nevim, jestli podporuje Smart nebo ne, tak jsem poridil noneme tepovy pas prave pro BT4 (Bluetooth Smart Ready) a marne se snazim zjistit jak se to pouziva. S3 a S3 Mini Smart podporu snad maji (je opravdu tezke najit nejake overene informace) a na Android 4.3 jsem take jiz narazil (ja mam 4.2.2 a ofiku zatim v priprave, ale bez blizsi specifikace data vydani.
Nezkousel nekdo S4 Mini s nejakou alternativni 4.3 romkou? Nebo nevi nekdo, jestli je Smart podpora opravdu az od 4.3 ?
Nezkousel nekdo S4 Mini s nejakou alternativni 4.3 romkou? Nebo nevi nekdo, jestli je Smart podpora opravdu az od 4.3 ?