MyPal A639 a Mortplayer
MyPal A639 a Mortplayer
Zdravim, chcel by som sa spytat, ci nema niekto skusenosti s tymto prehravacom. Pokial prehravam z internej flash-ky tak ide v pohode, ale akonahle mu dam mp3 z SD karty (Kingston 2GB 50x) tak po par sekundach zamrzne. Zamrznu aj cele WM5, pokial nevyberem kartu, potom sa rozbehnu. Skusal som rozne nastavenia prehravaca, ale nepomohlo nic. Poradte nieco
WM player a Winvibepro idu v pohode z tej karty. Niekedy mam pocit ze to zamrzne preto, lebo momentalne necita z karty, ale akonahle si potrebuje dohrat do bufferu tak zamrzne. Da sa niekde vo WM5 nastavit nejaky powersaving na sd kartu?? alebo nieco podobne??? diky za odpovede. Alebo skuste poradit nejaky iny dobry mp3 prehravac.
ja Mortplayer diky ovladacimu car profilu pouzivam pomerne casto (verze 3.31 RC7), a take mam mp3 na pametovce (4GB Adata 150x), ale zadne takove problemy s nim nemam - funguje naprosto stabilne.
Muzes ale vyzkouset (rovnez freeware) prehravac GSplayer, ktery umi temer to same jako Mortplayer. Bohuzel mu ale chybi Car profil (proto pouzivam Morta).
Pripadne over, zda pouzivas posledni verzi Mortplayeru.
Muzes ale vyzkouset (rovnez freeware) prehravac GSplayer, ktery umi temer to same jako Mortplayer. Bohuzel mu ale chybi Car profil (proto pouzivam Morta).
Pripadne over, zda pouzivas posledni verzi Mortplayeru.