[App] Škola

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
fscz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 800

[App] Škola

Post by fscz »

Ahoj, už delší dobu mám na Marketplace aplikaci Škola. Mezi její funkce patří správa předmětů, známek, úkolů, testů a dvoutýdenního rozvrhu. Jako bonus je ještě možné využít zálohování zadaného obsahu na Skydrive.

Chtěl bych se zeptat vás, komunity, jaký názor na aplikaci máte, popřípadě co byste mi do dalších verzí poradili.

http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 342c3ea3fd

Díky moc
F.
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

[App] Škola

Post by VNavrátil »

Aplikace vypadá super, asi jedna z nejhezčích aplikací s rozvrhy. Určitě by bylo skvělý, kdyby se dal nastavit extra čas pro nějaké hodiny. Jednou týdně mám totiž dvě přednášky po sobě, které začínají a trvají jinak, než ostatní hodiny. Pak u předmětu in formace o vyučujícím, místnosti a popř. dodatečný výběr mezi přednáškou, cvičením a seminářem by byl vážně skvělý :)
fscz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 800

[App] Škola

Post by fscz »

Díky, specifikace místnosti lze provést v detailu předmětu v záložce "v rozvrhu". Tam jsou u jednotlivých hodin textboxy pro specifikaci hodin.. Asi do příště ještě trošku upravím, aby to bylo lépe najitelné :-)
VNavrátil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

[App] Škola

Post by VNavrátil »

To se omlouvam, prehlidl jsem to :D
Post Reply

Return to “Aplikace a software”