Lumia 800 - Fotky kontaktov
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
Ahoj
Som vlastnikom Lumie 800 a uz dlhsiu dobu ma stve jedna vec. Ako iste viete tak jakmile si prepojite kontakty s FB tak vam tam nataha ich profilove fotky takze ked vam volaju vidite ich fotky, problem je ze tie fotky su nekvalitne, proste su neni tak kvalitne ako original fotka, su tak trocha rozmazane. Preco? Da sa to nejak napravit?
Diky
Som vlastnikom Lumie 800 a uz dlhsiu dobu ma stve jedna vec. Ako iste viete tak jakmile si prepojite kontakty s FB tak vam tam nataha ich profilove fotky takze ked vam volaju vidite ich fotky, problem je ze tie fotky su nekvalitne, proste su neni tak kvalitne ako original fotka, su tak trocha rozmazane. Preco? Da sa to nejak napravit?
Diky
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
pri editaci kontaktu klikni na obrazek a vyber si jaky chces pouzit, bohuzel to vzdy vybere jako prvni ten facebookovy takze je to potreba opravit u vsech kontaktu rucne
- Freeloader
- stálý přispěvatel

Asi si ma zle pochopil, mne tie fotky vyhovuju, no ich kvalita nie
A otazka znie ci sa stym da daco robit, original fotka ktora je na facebooku je kvalitna, no ta co sa zobrazi ked mi dotycny vola je rozmazana
A otazka znie ci sa stym da daco robit, original fotka ktora je na facebooku je kvalitna, no ta co sa zobrazi ked mi dotycny vola je rozmazana
Hele a nemas telefon sesynchronizovany s gmailem? Z nej jsou fotky kontaktu opravdu hrozne.
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Jak souvisí GMail s FB? GMail mrší akorát svoje fotky. Nejde mi do hlavy, proč by měl zasahovat i do fotek z FB.
Jednoduse - telefon uklada kontakty vcetne fotek na službu, se kterou ty kontakty synchronizujes. Pokud vezme fotku z FB a ulozi ji do kontaktu na gmail (pak pracuje jen s tou na gmailu), mas o mazanici postarano...
- Freeloader
- stálý přispěvatel

Ano mam. Aj ked nedobrovolne, moze to teda stym suvisiet?fredysz wrote:Hele a nemas telefon sesynchronizovany s gmailem? Z nej jsou fotky kontaktu opravdu hrozne.
Taky mám kontakty synchronizované s Googlem a fotky při příchozích hovorech jsou příšerné.
Jde s tím něco udělat při zachování stávající synchronizace s e-mailovým účtem?
Jde s tím něco udělat při zachování stávající synchronizace s e-mailovým účtem?
Ano da se s tim něco delat - jednoduse kontakty synchronizujte s Outlookem/Hotmailem/Windows Live a v nastaveni zobrazeni kontaktu proste google zrušíte. Email a kalendar zustane jak byl...
- Freeloader
- stálý přispěvatel

Nastaveni zobrazeni kontaktu? Co mas namysli?
Myslis ked idem do Lidé > Nastavení > účty > a mam tam FB, google, windows live po kliknuti na jeden z nich tam mam zaskrtavacie policka e-mail, kontakty a kalendar.
Ked odskrtnem email pri google tak mi niektore cisla z kontaktov zmaze, co stym ? musim ich predtym prepisat na windows live? A je vobec nutne tie kontakty synchronizovat s mailami? Prislo mi to vzdy divne pri ulozeni kontaktu som si musel vybrat z windows live a google a nevim vlastne ani naco, proste to chcem mat zosynchronizovane s FB a to je vsetko, pri jednom kontakte tam mam len facebook ale neviem ako som to spravil
Myslis ked idem do Lidé > Nastavení > účty > a mam tam FB, google, windows live po kliknuti na jeden z nich tam mam zaskrtavacie policka e-mail, kontakty a kalendar.
Ked odskrtnem email pri google tak mi niektore cisla z kontaktov zmaze, co stym ? musim ich predtym prepisat na windows live? A je vobec nutne tie kontakty synchronizovat s mailami? Prislo mi to vzdy divne pri ulozeni kontaktu som si musel vybrat z windows live a google a nevim vlastne ani naco, proste to chcem mat zosynchronizovane s FB a to je vsetko, pri jednom kontakte tam mam len facebook ale neviem ako som to spravil
Jj musíš je první prepsat/naimportovat na Windows Live. Na FB telefon nemůže kontakty ukládat, proto musíš pouzit google, nebo Windows live a podobne...
- Freeloader
- stálý přispěvatel

Tak skusil som tu radu s windows live ale bohuzial nefunguje to, v Synchronizace som odskrtol Kontakty z Gmailu, nastavil dane kontakty na windows live synchronizaciu a stale su fotky rozmazane
Neviem ci to nejak suvisi ale pri windows live tam mam pri synchronizovanom obsahu len zaskrtavacie policko "email", kontakty a kalendar tam nie su
Neviem ci to nejak suvisi ale pri windows live tam mam pri synchronizovanom obsahu len zaskrtavacie policko "email", kontakty a kalendar tam nie su
Když vlezes do nastaveni hubu Lide, tak tam je velke tlacitko "Filtrovat seznam kontaktu" tam si vyber odkud se mají zobrazovat kontakty...
Neznám to, synchronizuju jen exchange, ale když už ti ten gmail ty fotky zhoršil, tak je asi budeš muset nahrát znovu. Mně to mršil outlook, když jsem fotky přidával na WM6.5. Teď je postupně nahrazuji těmi samými (naštěstí jsem je nesmazal z PC) - a je to ok.Freeloader wrote:Tak skusil som tu radu s windows live ale bohuzial nefunguje to, v Synchronizace som odskrtol Kontakty z Gmailu, nastavil dane kontakty na windows live synchronizaciu a stale su fotky rozmazane
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Ja mam prepojeni Facebook s Windows Live a fotky mam aj tak rozmazane..takze Problem bude asi inde...
- Freeloader
- stálý přispěvatel

presne takTomasSX1 wrote: Ja mam prepojeni Facebook s Windows Live a fotky mam aj tak rozmazane..takze Problem bude asi inde...
stale to nefunguje, tvoja posledna rada stym podla mna nema nic spolocne pretoze to len filtruje zoznam ludi, ci mi ma v kontaktoch zobrazovat aj ludi z FB atd. takze to so zobrazenim fotiek nic nema spolocnefredysz wrote:Když vlezes do nastaveni hubu Lide, tak tam je velke tlacitko "Filtrovat seznam kontaktu" tam si vyber odkud se mají zobrazovat kontakty...
neviem co mi tie fotky zhorsilo, padlo tu zopar rad ze to robi gmail no ja neviem ci to tak je, mozno sme sa zle pochopili, ja som tie fotky tam nenahraval manualne, ku nikomu som tie fotky manualne nepridal, neskusal som mozno by to tak slo, mne tie fotky ku kazdemu kontaktu automaticky prideli z facebooku, ak ten kontakt facebook nema tak tam neni ziadna fotka a o to ide ze tie fotky su rozmazane ked mi niekto vola tak su neostre a original fotka na fb je normalna ostra takze neviem cim to je ze tie fotky tak zobrazuje, mozno to tak ma byt nevim preto sa pytamKalash wrote: Neznám to, synchronizuju jen exchange, ale když už ti ten gmail ty fotky zhoršil, tak je asi budeš muset nahrát znovu. Mně to mršil outlook, když jsem fotky přidával na WM6.5. Teď je postupně nahrazuji těmi samými (naštěstí jsem je nesmazal z PC) - a je to ok.
Ale samozrejme ze to s tim ma něco spolecneho, protože takto v tom filtru uvidíš, jestli se ti porad synchronizuji s gmailem. Pokud mas teda jistotu ze ne, dej u kontaktu upravit, klikni na fotku a budes mit ukazane fotky ze služeb, odkud tu fotku ma brat. Vyberes tu z FB a ta se ti sesynchronizuje s W Live a mela by byt vporadku...
-
TomasSX1
- moderátor

- Zařízení: Lumia 950XL DS White / Lumia 920 White
Ja som gmail nemal asi nikdy...a tak mam fotky len z Facebooku...no a pravdupovediac nie su nic moc :(
- Freeloader
- stálý přispěvatel

Bohuzial skusal som uz vsetko no fotky su stale rozmazane