edit: oplati sa vobec resetovat na tovarenske nastavenie ked chyba j v hlavnej sluzbe priamo od vyrobcu systemu?
zmiznute kontakty
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
zmiznute kontakty
rano som narabal s telefonom a vsetky kontakty na live ucte boli na mieste...o par hodin som pozrel a veskere do jedneho kontaktu ktore som mal ulozene na live konte boli prec...ostali len kontakty z FB alebo z gmailu...dokonca aj pri nastavovani kont v nastaveniach je pri live ucte primoznosti synchronizacie len email narozdiel od gmailu kde su aj kontakty...ako je to mozne ze len tak zrazu z nicoho nic vo vrecku zmiznu stovky kontaktov???? zo servrov niekde stovky kilometrov vzdialenych? mal MS nejaky vypadok alebo nieco, nepisalo sa o tom? DAKUJEM !!

edit: oplati sa vobec resetovat na tovarenske nastavenie ked chyba j v hlavnej sluzbe priamo od vyrobcu systemu?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
zmiznute kontakty
Nevím, zda to má nějakou souvislost, ale dnes ráno mi MS poslal mail tohoto znění: Provedli jsme změny ve Smlouvě o poskytování služeb společnosti Microsoft a pokyn prostudování nové smlouvy http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... -agreement" onclick="window.open(this.href);return false;
Mrkni se na to.
Mrkni se na to.
-
_iNTERFACE
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone
zmiznute kontakty
dakujem
ale o kontaktoch a ich vymazavani zo serverov tam nebolo nic...
-
hujer
- smartguru

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (Win10)
zmiznute kontakty
Zkontroluj si hlavně aktuální nastavení, hlavně propojené Účty. Taky se přihlas na web outlook.com (bývalý hotmail) a tam zkontroluj, jestli tam kontakty jsou.