Navigace Igo Primo 2

Fórum věnované prvnímu telefonu od HTC s 3D displejem
nalim66
nováček
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: pát led 06, 2012 16:54
Zařízení: Htc Evo 3D

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od nalim66 » pát srp 24, 2012 15:46

Primo2.jpg
Primo2.jpg (132.33 KiB) Zobrazeno 9363 x
Používám Ted navigaci Primo 2.Je super vše funguje.Samozdřejmě vše v češtině.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 16:06

A??Koupena v Android Marketu?

Kolda.o
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 222
Registrován: stř črc 16, 2008 8:42
Zařízení: SE T68i + Xperia Z + Xperia Tablet S
Bydliště: kousek od Roudnice nad Labem a castecne Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od Kolda.o » pát srp 24, 2012 18:31

To pochybuji :-)

Pero55
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte pro 20, 2011 13:06
Zařízení: HTC Wildfire S

Re: Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od Pero55 » pát srp 24, 2012 18:32

Tato navigace je opravdu super, odjel sem s ní cestu do Chorvatska bez sebemenších problému. Na marketu ke koupení na marketu není. Musím se přiznat, že mam tuto navigaci upirátěnou, protože koupený sygic vždy když jsem ho hodně potřeboval nefungoval. Tudíž používám igo, až příjdu na to kde ji koupit, rád zaplatím. Na koupení jsem našel pouze verzi na ios.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 18:39

Pokud chces stejne kvalitni,ne-li lepsi mas na marketu Navigon.

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od RejPal » pát srp 24, 2012 19:00

htcjirka píše:mas na marketu Navigon.
A nějakou jinou pohádku neznáš :lol: . Tato je sice dobrá, ale už dost obehraná.
Navigon sice, tak jako každá jiná navigace navede uživatele k cíly, ale alespoň na nějaké přehlednosti, uživatelském rozhraní a dalších pokročilejších funkcích, které jsou dnes standardem budou muset u Navigonu alespoň dva roky tvrdě pracovat než bude jejich aplikace na podobné úrovni jako Primo dnes :wink: .

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 19:35

To jsi asi Navigon dlouho nevidel anebo mel nejakou warez prehistorickou verzi :roll: Zejmena od spojeni s Garminem tato Navigace vyrazne vede v kvalite,funkcnosti(vyber tras,logika trasy apod),samotnych funkcich apod.Pro nekoho jsou dulezitejsi zejmena pekne omalovanky a ikonky.

Pero55
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte pro 20, 2011 13:06
Zařízení: HTC Wildfire S

Re: Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od Pero55 » pát srp 24, 2012 19:38

Navigon jsem zkoušel, a u toho se mi zobrazovala pouze mapa v hrozně malem rozlišení, je to nekoukatelné, nezná ani moc značek oproti igo, menu jak ze starého windows mobile.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 19:40

Je videt ze nemluvis o soucasnem Navigonu.Mapa se zobrazuje normalne a v zadnem malem rozliseni,znacky,cisla popisna apod primo perfektni oproti konkurenci..

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od mberdych » pát srp 24, 2012 19:48

No, nevim jak ted na wp7, ale na iphonu navigon znacne drhne. Taha na lesni a nezpevnene cesty, prestoze je to vypnute. Podobne jednosmerky do protismeru a tak. Spis to vypada, ze co to vzal Garmin, tak to jde do haje, ale nevim jak widle.

Pero55
nováček
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: úte pro 20, 2011 13:06
Zařízení: HTC Wildfire S

Re: Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od Pero55 » pát srp 24, 2012 19:50

htcjirka píše:Je videt ze nemluvis o soucasnem Navigonu.Mapa se zobrazuje normalne a v zadnem malem rozliseni,znacky,cisla popisna apod primo perfektni oproti konkurenci..
Vyzkoušej iGo ;)

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 19:53

Mam ho legalne na pevnem zarizeni v nejaktualnejsi verzi,s Navigonem nesrovnatelne a vyrazne horsi,bohuzel.

dvzd
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 414
Registrován: ned led 25, 2009 17:42
Zařízení: JY-S2

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od dvzd » pát srp 24, 2012 20:32

htcjirka píše:... Zejmena od spojeni s Garminem ...
Umí to tedy i mapy od Garminu, třeba TOPO Czech Pro 2012 ???
http://www.garmin.cz/produkty/mapy/turi ... e-dvd.html

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 20:34

To zatim ne,pokud nekdy ano,bylo by to bezkonkurencni ;-)

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od RejPal » pát srp 24, 2012 21:28

Pokusím se tedy také vyzkoušet novou verzi 4.5. Naposledy jsem zkoušel 4.0... Ale určitě mám již teď stejný názor jako byl vysloven zde:
mberdych píše: Spis to vypada, ze co to vzal Garmin, tak to jde do haje,
Garmin je dle mého v automobilní navigaci naprostý nesmysl. A to je po praktických zkušenostech s jednopřístroji pro auta to nejjemnější hodnocení. Garmin je "Amerika" a tudíž mimo naše evropské chápání, asi...
:roll: Ne že by na tom byl Navigon v této kategorii lépe. Všichni si určitě ještě pamatujeme, když ne jejich začátky v tomto oboru, tak ještě nedávné "úspěchy": naprosto nepoužitelná zařízení, jejich časté resety :roll: - v praxi naprosto nepoužitelné. Výborné např. pro navigaci na dálnici, kde se dvě stě kilometrů nemění směr - tam skutečně byl vždy výběr trasy v pořádku např. na rozdíl od Sygic, který ještě dnes i v takových úsecích dokáže "skutečně navigovat".
Naštěstí si můžeme jakožto uživatelé androidu vybrat co budeme používat. Jen ten TomTom jabku závidím.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 21:54

Ale určitě mám již teď stejný názor jako byl vysloven zde:
Jasne,jeste jsi nevyzkousel a uz to odsuzujes,pak nemuzes mit objektivni nazor,kdyz kritizujes uz dopredu.To celkem dela obrazek a fanaticke zaujeti "proti" jeste pred pouzivanim. :roll:

S Navigonem uz jezdim dlouhodobe a napsat,ze je to navigace jen na dalnice kde se nemeni smer,muze napsat jen clovek co ji nepouzival nebo pouzival nejakou prehistorickou verzi anebo je silne neobjektivni.Prave Navigon vynika vybornym a logickym planovanim a nabidne pred navigovanim nekolik variant paradne je vykreselí ,upravi trasu dle dopravy/hustoty provozu..atd.Cisla popisna zatim nejdetailneji,i v tech nejzapadlesjsich vesnickach.Kazde 3 mesice aktualizace map.Jezdim celou Evropu a ze uz jsem vystridal navigaci od IGO,Tom Tom,Sygic apod a na Navigon proste nemaji.
No, nevim jak ted na wp7, ale na iphonu navigon znacne drhne. Taha na lesni a nezpevnene cesty, prestoze je to vypnute. Podobne jednosmerky do protismeru a tak. Spis to vypada, ze co to vzal Garmin, tak to jde do haje, ale nevim jak widle
Widle i Android rozhodne ok a na spici.Za dva roky co Navigon pouzivam(prvne na Androidu) se me nestalo ,ze by me Navigon tahl jednosmerkou tam kde neni ci lesni nebo nezpevnenou cestou(toto umi dobre Nokia Autem).Jinak kazda Navigace ma chyby,je to jen pomocnik,zadna Navigace nefunguje a nebude fungovat na 100%,ale Navigon jich ma k dnesnimu dni nejmene.Navic vetsina chyb muze byt i z mapovych podkladu,ktere navic nekteri vyrobci zdili.Takze pak to neni o Navigonu ci Sygicu ci jine navigaci.

Nejvic me rozesmeji ti co na nekterych forech rvali, ze jim Navigon pada a ze je to Navigace na nic kdyz pada.Pak vyslo najevo ,ze padaji jen warez verze,ktere byly spatne opatchovane :lol: Ti co meli zakoupeno byli v pohode.

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od RejPal » pát srp 24, 2012 23:05

Ty jsi mistr vytrhávání části příspěvků a vět z kontextu, že? Nevadí, každý jsme nějaký. Takže pracuješ pro Navigon? Také nevadí, každý pro někoho pracujeme. I ta anglická královna (tuším že to je Bůh, ten jejich :tlem:) .
Zkusíme to znovu spolu (když tedy sám to nezvládáš) a pomaleji . Snažil jsem se hodně pomalu a srozumitelně a i to na tebe asi bylo moc rychle.
Takže, když jsem napsal:
RejPal píše:Ale určitě mám již teď stejný názor jako byl vysloven zde:
Reagoval jsem na tento komentář:
mberdych píše:ze co to vzal Garmin, tak to jde do haje
který byl původní reakci na větu:
htcjirka píše:Zejmena od spojeni s Garminem tato Navigace vyrazne vede v kvalite,funkcnosti(vyber tras,logika trasy apod),samotnych funkcich apod.
Takže to bychom měli vyřešeno toto první nesmyslné vytržení z kontextu:
htcjirka píše:Jasne,jeste jsi nevyzkousel a uz to odsuzujes
Tak a teď další:
htcjirka píše:S Navigonem uz jezdim dlouhodobe a napsat,ze je to navigace jen na dalnice kde se nemeni smer,muze napsat jen clovek co ji nepouzival nebo pouzival nejakou prehistorickou verzi anebo je silne neobjektivni.
A co jsem napsal:
RejPal píše:Všichni si určitě ještě pamatujeme, když ne jejich začátky v tomto oboru, tak ještě nedávné "úspěchy": naprosto nepoužitelná zařízení, jejich časté resety - v praxi naprosto nepoužitelné. Výborné např. pro navigaci na dálnici, kde se dvě stě kilometrů nemění směr - tam skutečně byl vždy výběr trasy v pořádku
Nic více nic méně. To byla skutečně zmínka o jejich začátcích a jednoúčelových zařízeních. A proč jsem to zmiňoval? No u podobných společností (které třeba v minulosti vyráběly naprosto nepoužitelné šmejdy) je třeba být na pozoru i kdykoliv v budoucnosti.
htcjirka píše:nabidne pred navigovanim nekolik variant paradne je vykreselí ,upravi trasu dle dopravy/hustoty provozu.
To my víme, žádná novinka. To umí Navigon už dávno. Diskutujme na úrovni. Jak jsem psal: Navigon jsem se snažil i na androidu již dříve používat. Už stahuji pokrytí map pro novou verzi. Vyzkouším a uvidím.
htcjirka píše:Prave Navigon vynika vybornym a logickym planovanim
Alé, no ták. Výpisky z firemních letáků jsou skutečné lákavé.
Zpět k diskuzi:
htcjirka píše:(toto umi dobre Nokia Autem)
V tomto bodu naprostý souhlas. Velice amatérský pokus na navigaci. Ale zase je to navigace úplně zdarma (off-line). Pořád lepší než vůbec žádná (BB).
htcjirka píše:Jinak kazda Navigace ma chyby,je to jen pomocnik,zadna Navigace nefunguje a nebude fungovat na 100%,ale Navigon jich ma k dnesnimu dni nejmene.Navic vetsina chyb muze byt i z mapovych podkladu,ktere navic nekteri vyrobci zdili.Takze pak to neni o Navigonu ci Sygicu ci jine navigaci.
Skoro se vším co je v této citaci souhlas, jen s tím Sygic skutečně nemohu souhlasit - tento konkrétní název jsi měl z příkladu ve větě vypustit. Ta navigace, jak jsem již napsal, nakonec dovede také k cíly, ale jakými cestami? To není v pořádku. Není to ani mapovými podklady ani uživatelským rozhraním. Prostě je to o tom, že způsob výpočtu trasy je špatný. U Sygic se sice poučili od TT ohledně rozhraní, ale na rozdíl od ostatních se nepoučili (neokopírovali) výpočet trasy. Třeba to jednou pochopí. Tak jako by měli zase u Navigonu pochopit význam trial verze. Argumentace o crackování trialu jsou nesmysly, protože i u jejich netrialu je to v pohodě možné.
htcjirka píše:Nejvic me rozesmeji ti co na nekterych forech rvali, ze jim Navigon pada a ze je to Navigace na nic kdyz pada.Pak vyslo najevo ,ze padaji jen warez verze,ktere byly spatne opatchovane Ti co meli zakoupeno byli v pohode.
Ano to rozesměje i mne, ale pokud byla narážka na tuto větu:
RejPal píše:naprosto nepoužitelná zařízení, jejich časté resety
tak to je mimo, protože zmínka byla o jejich kompletních zařízeních a opět o jejich začátcích. :wink:
Jinak sdělím ti sladké tajemství: pouze špatně ošetřená aplikace se resetuje ;-). Opět buď zdráv a diskuze s tebou mne vždy velice pobaví 8-) . Jsi takový, ve svém zápalu: legrační? To nevadí. Jak jsem napsal již v úvodu: každý jsme nějaký.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » pát srp 24, 2012 23:19

Mraky citaci,vidim ,ze co se tyce Navigaci a nazoru jsi hodne rozpolceny a zmateny ;-)
Precti si vse od zacatku a pak prijdes na to co za slataniny v tomto poslednim prispevku jsi napsal za polopravdy.
Dobrou :tlem:

RejPal
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 120
Registrován: stř pro 30, 2009 22:07
Zařízení: Trabant

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od RejPal » sob srp 25, 2012 0:15

Navigon i v poslední možné verzi (4.5) pro android je asi bohužel (nám co používáme Primo to vcelku může být jedno) pořád pouze Navigonem. Žádné překvapení ani nějaká super vylepšení
htcjirka píše:Mapa se zobrazuje normalne a v zadnem malem rozliseni,znacky,cisla popisna apod primo perfektni oproti konkurenci..
se nekonají. Pořád stejné blechy, rozhraní hnusné, odpudivé a neintuitivní. Dobré možná tak akorát zadarmo.
Další diskuze je nejspíše zbytečná, protože s někým, kdo má neotřesitelně jasno a není "hodně rozpolcený a zmatený" pokud se jedná o navigace s velkým "N", ve chvíli kdy mu dojdou argumenty je o ničem.

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Navigace Igo Primo 2

Příspěvek od htcjirka » sob srp 25, 2012 10:02

se nekonají. Pořád stejné blechy, rozhraní hnusné, odpudivé a neintuitivní.
Doporucuji hned v pondeli dojit na ocni,blechy nevidim,rozhrani je subjektivni a jak uz jsem napsal nekolikrat,nektere navigace maji hezke omalovanky ale jaksi pro navigovani je dulezitost ve funkcnosti,logice navigovani,spolehlivosti,takze radsi normalni rozhrani nez omalovanky.
Jinak tvuj nazor hodny tve prezdivce,ani z tebe nepadaji podlozene argumenty,jen rypani.Navic clovek co neco neozkousi a uz napise ,ze to stoji zaprd si jaksi podrezal vetev sam :-) polepsi se.

PS. A kolik jsi toho stacil po pulnoci projet s verzi 4.5,mas sakra rychle ozkouseni Navigace Navigon 4.5,jen na zaklade vizualizace?Ty jsi srandista,jeste ze nepises recenze,to by jsme dopadli :tlem: :tlem:

Odpovědět

Zpět na „HTC Evo 3D“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti