Zdrávím, na netu jsem našel a stáhl si tuto skvělou aplikaci ale mám s ní takovíto problém vše funguje jak má ale když si chci do telefonu přes program který je k tomu určen a to smartsynchro synchronizovat jízdní řídy vše se povede ale při spuštění aplikace v mobilu mi to napíše nepodarilo se nacist soubory z adresare, program bude ukoncen. nemáte s tím někdo skušenosti,??
diky za pomoc
Smartřády
-
alternativ
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S3, HTC Touch Pro
No o tom,ze je minulosti bych pomlcel. tady je citace primo ze stranek sw:
Ja tento soft pouzival a byl jsem moc spokojen. Ted se jen tesim na novou verzi, ktera bude snad i lepsi. Skoda jen, ze dopravni spolecnosti chteji tak malo spolupracovat. Ale me vyhovuje i jen Zlin,kdyz tam bydlim
Take je pravda, ze probihaji jednani s CHAPS a snad se blizi i nejaka pozitivni dohoda.
Code: Select all
momentalni verze je pozastavena z duvodu neaktualnosti dat. pracujeme na nove verzi, ktera postupem casu urcite bude podporovat veskera mozna rozliseni...-
jonathanio
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 4S
Smartřády
Super vecicka, osobni mi vyhovuje vic nez IDOS, na ktery momentalne nejsou ani aktualni rady.
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Smartřády
Ne že momentálně nejsou, ony už nikdy nebudou, vývoj produktu IDOS byl zastaven (mno, on byl zastaven už tak před 6 lety), resp. už pro něj nebudou jízdní řády.