HTC Wildfire - problém s baterií

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Čambus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB

Post by Čambus »

Zdravím Vás a zároveň žádám o pomoc. Posledních 5 dní asi mi začíná blbnout baterie. Nabiji ji do maxu, chvilku dělám něco v telefonu (internet, YouTube,...) a pak mi telefon zničehonic spadne. Když se ho snažím zapnout znovu, tak buď najede jen do uvítací obrazovky HTC a zase se vypne, nebo celý najede normálně, ale po delší době to udělá znova, co je ale divné je, že pokud nastartuje v pořádku, stav baterie už není max, ale většinou spíše kritický (30%, 10%,...) a do pův. stavu se vrátí třeba až po 5-ti restartech. Nevím, čím by to mohlo být, začalo to náhle, nejsem si vědom nějakého neodborného zásahu do telefonu. Nechci zbytečně kupovat novou baterii, pokud by se s touto dalo něco dělat, myslím si, že softwarová chyba to nebude.
Díky za každou radu.
plaz
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 730

Re: HTC Wildfire - problém s baterií

Post by plaz »

napred zkus udelat vipe nebo prehrat romku (ted sem si uvedomil jak blbe to zni :grin: ), kdyz to nepomuze tak si kup za tri stovky novou baterku a pak uz asi jenom servis
Čambus
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Apple iPhone 5S 16GB

Post by Čambus »

Uz jsem koupil novou baterii a vse jede opet bez problemu, jen mi telefon dost narostl do sirky - osadil jsem ho baterii s kapacitou 2400 mAh, takze ted bude drzet jak skala... :-D
Post Reply

Return to “HTC telefony”