Přechod ze stareého WP telefonu na nový

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

Post by Lukáš Křepelka »

Dobrý den, mám dotaz ohledně přechodu ze starého WP zařízení na nové. Mám dojem, že to tu někde už bylo, ale vůbec jsem o tom nemohl nic najít, tak mě prosím omluvte. Zatímalo by mě, jak to bude s veškerým nastavením (například prolinkování kontaktů). Déle data v aplikacích, ale počítám s tím že o vše asi přijdu (například postup v rozehraných hrách). Celkově by mě zajímalo jak to všechno vlastně probíhá... předpokládám, že v novém telefonu zadám své live ID, ale co se bude dít potom, a nebo co se bude dít po připojení k zune přesně nevím. Nainstalují se mi všechny aplikace co mám momentálně nainstalované automatický, a nebo budu muset vše udělat ručně?
Dál bych měl trochu jiný dotaz. Starý telefon bych chtěl přenechat bratrovy, znamená to, že po zadáním jeho live ID se všechny již nainstalované (tudíž jím nezakoupené) aplikace smažou? To se neptám kvůli tomu, že by mu bylo líto dát 20,- za aplikaci, ale spíše kvůli běžným programům zdarma. Ušetřilo by to dost času ztráveného opětovnou instalováním .

Mnohokrát děkuji za jakékoliv odpovědi. Vím, že je to spousta dotazů, ale ani při googlení se mi bohužel nepodařilo nic najít :( (ostatně mě ani nenapadá nějaké výstižné heslo pro vyhledávání)
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Post by Martin Suchan »

Pri prechodu na novy telefon ti zustanou jen kontakty a data v uctech, ktere jsi tam mel synchronizovane a take ulozene nakupy, tj. neplatis aplikace znova. Data z her se ti asi neprenesou, pokud se o to nepostaral primo autor.

Pokud chces dat telefon nekomu dalsimu, tak bud tam muzes nechat sve aktualni LiveID a vsechny hry a aplikace tam zustanou, ale bratr bude mit pristup na tve kontakty a kalendar u LiveID uctu. Pokud provedes Hard reset, tak bratr si tam pak da svoje LiveID, ale hry bude muset kupovat znova.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”