Díky aplikaci Slovník Cizích Slov zjistíte rychle a jednoduše význam neznámého cizího slova. Cizí slova můžete vyhledávat na základě obsahu, významu nebo názvu. Aplikace je zdarma.
Opravdu dobrý nápad, ještě vyzkouším detailněji. Ale už teď mi vadí velmi malá velikost českého textu pod cizím slovem. Je to šedě a navíc mrňavé - přimlouvám se za nás obrýlené.
Zkusil jsem vyhledat výraz "potenciální" a byla mi oznámena chyba a to ve všech třech variantách vyhledávání. Když jsem napsal "potencialni", výraz se vyhledal. Také, když jsem napsal "potenc", vyhledal se s dalšími slovy, obsahující tento základ. Bohužel našel i výraz "potencionální", což Slovník spisovné češtiny ani Pravidla českého pravopisu nepřipouštějí, ale chápu, že to není chybou aplikace ale zdroje, odkud čerpá.
Jak je to tedy s vyhledáváním s použitím diakritiky a proč je hlášena chyba?
kalmia: nad velikosti ceskeho textu popremyslim, ale pouzivam nejaky "standardni" styl polozek u toho listboxu...uvidime podle pripominek jeste
Flynn: diky za ohlaseni problemu, pouziti diakritiky upravim a nahraji pote novou verzi...jinak ze to najde na slovo "potenc" i vyraz "potencionalni", tak je to opravdu zdrojem z ktereho cerpam data...