[app] Slovnik cizich slov

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
Pepa
nováček
nováček
Zařízení: Nokia

Post by Pepa »

Díky aplikaci Slovník Cizích Slov zjistíte rychle a jednoduše význam neznámého cizího slova. Cizí slova můžete vyhledávat na základě obsahu, významu nebo názvu. Aplikace je zdarma.

Link:
Image

Image
Image
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by kalmia »

Opravdu dobrý nápad, ještě vyzkouším detailněji. Ale už teď mi vadí velmi malá velikost českého textu pod cizím slovem. Je to šedě a navíc mrňavé - přimlouvám se za nás obrýlené. :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Zkusil jsem vyhledat výraz "potenciální" a byla mi oznámena chyba a to ve všech třech variantách vyhledávání. Když jsem napsal "potencialni", výraz se vyhledal. Také, když jsem napsal "potenc", vyhledal se s dalšími slovy, obsahující tento základ. Bohužel našel i výraz "potencionální", což Slovník spisovné češtiny ani Pravidla českého pravopisu nepřipouštějí, ale chápu, že to není chybou aplikace ale zdroje, odkud čerpá.
Jak je to tedy s vyhledáváním s použitím diakritiky a proč je hlášena chyba?
Pepa
nováček
nováček

Post by Pepa »

kalmia: nad velikosti ceskeho textu popremyslim, ale pouzivam nejaky "standardni" styl polozek u toho listboxu...uvidime podle pripominek jeste

Flynn: diky za ohlaseni problemu, pouziti diakritiky upravim a nahraji pote novou verzi...jinak ze to najde na slovo "potenc" i vyraz "potencionalni", tak je to opravdu zdrojem z ktereho cerpam data...

ale snad se aplikace libi zatim :)
JiriE
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 930

Post by JiriE »

Když si na vyhledaný výraz ťuknu a ten výraz je tak dlouhý, že je přes celý displej, tak se potom už nedostanu dolů na význam toho slova.
Pepa
nováček
nováček

Post by Pepa »

tak uz jsem upravil ceskou diakritiku...

JiriE: muzes mi napsat priklad toho slova? kdyz uz to upravuju, tak opravim i tento problem...
Post Reply

Return to “Aplikace a software”