Nejdou některé programy přes wifi

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
tom1522
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Post by tom1522 »

Zdravim,par dni zjistuji,ze mi nejdou přes wif doma nektere programy...marketplace,google search,youtube,bingle maps,ale napr.mapy.cz jdou,klient icq,skype taky,ale napr.pres board express se na toto forum vpohode podivam,ale nezalozim nove tema,musel jsem ted na pc,abych to napsal...abych ty programy ,co nejdou rozjel,musim zapnou mobilni data a vse jde.na wifi se synchronizuji jak ucet u google.com,tak facebook,ale windows live napise,ze neni aktualni..zkousel jsem nastavit wifi router na pevne IP,na client antene jsem vypnul routrovani,taky nepomohlo,hard reset nechci delat,na jinych wifi vsude jinde to slape jak ma...:-( pokud to tady uz nekdo resil,dik za odkaz nebo radu
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

board express nějak přestal být se smartmanií kompatibl po přestěhování na vlastní portál.. Bohužel se nepodařilo přijít na to čím to je a zprovoznit to.. už to nefunguje delší dobu.. To není chyba wifi, ale B.E.
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Fakt? Mně funguje, zrovna teď jsem to na popud tohoto zkusil a B.E.jede v pohodě..
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

..tak to jsi asi jediný.. nejde založit téma (to nevim jestli má jít), nezobrazují se unread topics a při swipnutí na messages to hodí chybovou hlášku. Ale co je nejhorší, když něco postneš, nikdy se to ve fóru nezobrazí - jedním slovem useless. Teď jsem posílal z BE testovací příspěvek sem do fóra a kde nic tu nic..
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Jáááj sorry, tak dalece jsem to nezkoumal, já si v tom B.E. jen četl :-) Omlouvám se za mystifikaci, příspěvky fakt nejdou psát.
tom1522
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

Post by tom1522 »

Tak jsem taky zkusil 2x odpovedet z B.E. a nic..sakra

jo a co ty moje dalsi problemy...nevite? :-(
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”