Turistické mapy na WP?
Turistické mapy na WP?
Našla by se nějaká app na navigaci s turistickými mapy offline?
Turistické mapy na WP?
presne toto isté zháňam aj ja. niečo ako Trekbuddy alebo Locus na androide, bohužiaľ som nič také nenašiel. z tohto dôvodu som rád, že si nechal moju X10. hlavne, že v markete denne pribúdajú tony hlúpostí, ale praktických a užitočných aplikácií je minimum
Turistické mapy na WP?
našiel som aplikáciu: Outdoor Navigation (cena 4,99 €).
mala by vedieť aj
Offline map mode (you can download maps and later use it without internet connection)
zatiaľ ju vyskúšam
Code: Select all
http://www.windowsphone.com/sk-SK/apps/83f78cdd-fb29-e011-854c-00237de2db9eOffline map mode (you can download maps and later use it without internet connection)
zatiaľ ju vyskúšam
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Turistické mapy na WP?
Outdoor navigation je skvělá appka, je zde volba mnoha map, pro českou republiku potěší OpenTrackMap s turistickými stezkami. Na turistiku jsem tedy zatím nepoužil, používám ONav na cyklistiku, protože má výborné statistiky trasy..
-
roman69
- nováček

- Zařízení: HTC HD2,TITAN,Galaxy S. S3, Note, NOTE 2,Note 10.1
Turistické mapy na WP?
Outdoor navigation vřele doporučuji ve spojení s pc programem Turistické trasy je to výborná věc.Naplánuješ si jakoukoli cestu a soubor přeneseš do founu a máš bezva offline navigaci.
-
roman69
- nováček

- Zařízení: HTC HD2,TITAN,Galaxy S. S3, Note, NOTE 2,Note 10.1
Turistické mapy na WP?
Návod na postup přenesení naplánované trasy z Pc app Turistické trasy.Dáš trasa-export-soubor pro gps.Vytvoří se ti formát gpx ten si já zadávám do Dropboxu a přes ten to potom rozbalím v navigátoru, má na to funkci v trip manager.