Ahoj,
chtěl bych si koupit Windows phone telefón, ale rád používám klávesnici s českým slovníkem T9. Nevíte, zda-li v dalších aktualizacích budou mít zařízení windows phone český slovník T9.
Zatím jsem nenašel jasnou odpověď.
Děkuji,
Matej
Český sloveník T9 pro Windows phone
-
matejchalupka
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Samsung galaxy s I9000
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Oficialne prijde cesky slovnik az snad v Apollo WP8. Uz ted ale existuji zajimave aplikace pro alternatvni psani textu, docela zajimava je treba Slydr, na kterou jsem nedavno narazil. Funguje jako Swype a ma ceskou predikci textu a kupodivu funguje 
A nejde přidat slovník ani do odemčených telefonů? Potřebuji udělat hard reset, ale nechci přijít o svůj slovník (dal mi dost zabrat
).
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
Tak existuji upravene ROM pro ruzne telefony, ktere cesky slovnik existuji, treba DeepShining ROM pro HTD HD7, ale jinak o nicem moc nevim. Potreboval bys ale minimalne InteropUnlock, coz uz dnes moc dobre nejde.
InteropUnlock mám, a custom ROM jsem taky zkoušel, ale zatím jsem nenašel žádnou kde by byl český slovník, nebo alespoň návod jak mnou vytvořenej slovník zálohovat...
Já měl vloni ještě v HD2 nějakou custom WP ROMku a tam byla česká T9 normálně... Ale jak se tam vzala už bohužel netuším 
Zřejmě to byla Beta 1 WP7.5 Mango, kde česká predikce textu byla..