ADW témata - jak postupovat?

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
Jarris
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia Ray

Post by Jarris »

Zdravím, mám SE Xperia Ray a zaujala mě možnost personalizace prostřednistvím ADW témat. Zajímalo by mě tedy následující:

- co všechno je potřeba (podpůrné aplikace aj.)
- jak postupovat, výběr ikon atd.
- jak se zobrazují specifické ikony třeba stažených her/aplikací

- a především, zdali se jedná o kompletně vratný proces, zdali (a jak) lze snadno uvést nastavení (vzhled menu, ikony) telefonu do původního stavu, tj. do podoby před jakoukoli instalací.

konkrétní téma, které by mě zajímalo je zde: https://market.android.com/details?id=a ... rch_result" onclick="window.open(this.href);return false;
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Je to jednoduché, stáhni ADW Launcher a téma co jsi si vybral. Pak už jen stačí jít v ADW do nastavení vybrat dané téma.

Vše se dá vrátit zpět jednoduchou odinstalací.
Jarris
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia Ray

Post by Jarris »

Díky, zkusil jsem to - téma se sice změní, ale změní se pouze pozadí a některé ikony (ani zdaleka ne všechny z předinstalovaných, o doinstalovávaných nemluvě...), nedaří se mi přiřadit ikonky ze sady k aplikacím tak, aby se zobrazovaly i v menu (nejen v zástupcích na ploše), navíc i menu jako takové existuje pouze při spuštění Launcheru (instalovaný mám ADW Launcher EX).

Takže bych se ještě rád zeptal:

- jak přiřadit ikonky k doinstalovávaným aplikacím (a těm z předinstalovaných, které se nezměnily), aby se zobrazovaly i v menu a nejen na halvní ploše
- jak vybrat pozadí tématu - nikde jsem to v nabídce nenašel, nenabízí mi to více pozadí, přestože by je mělo téma obsahovat
- jak nastavit velikost ikon (změna velikosti zástupců na plochu funguje, ale v menu to ikony neovlivní)
- proč se téma projevuje pouze při zapnutí/spuštění Launcheru a ne standardně? (když pozadí plochy v základním spuštění je)

Děkuji
Post Reply

Return to “Aplikace a software”