Zdravim, mam druhy den lumiu 710, takze sa zatial spoznavame. Natiahol som si email v pohode do telefonu, lenze ono to natiahlo len poslednych 7 dni. Vsimol som si ze je to v nataveniach a zmenil som to na lubovolne obdobie, ale nedotahalo mi to maily. Rad by som tam mal maili aspon z posledneho roka, ale neviem ako.
Dakujem
zobrazenie vsetkych mailov
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,ja ma nastaveno na libovolne obdobi(pokud chci mit ve telefonu uplne vsechny emaily) a mam tam vsechny emaily az nekolik let stare,proste vsechny..
No ja som si to nastavil, ale ked dam synchronizovat stale tam mam len maily za poslednych 7 dni. Posledny mail zo 4.2. 2012
EDIT: Takze ak som dal vytvorit ucet ako windows live tak mi to stale davalo len sedem dni, i ked som to neskor prestavil. Ale ked som dal iny ucet a tam si to nastavil, tak mi natiahol potom vsetky maily.
EDIT: Takze ak som dal vytvorit ucet ako windows live tak mi to stale davalo len sedem dni, i ked som to neskor prestavil. Ale ked som dal iny ucet a tam si to nastavil, tak mi natiahol potom vsetky maily.
jj, S tím se taky peru. Funguje jeden fígl. Na webu si označ pár starých mailů jako nepřečtené a onose to zesynchronizuje celé. Někdy. Já mám ve WL složky, takže po každém upgradu s tím mám problém.