Ahoj, mam od 1.2 Lumii 710 (O2) a mam dva problemy ktere se mi nepodarilo zatim nejak uspokojive vysvetlit / vyresit, tak treba nekdo budete vedet:)
1) da se nejak jednoduse vypnout vibrace, nebo nastavit profil ktery bude tichy (bez vibraci)? Jde mi o to, ze na noc si vetsinou nechavam mobil zapnuty ale aby me rano nebudily sms nebo hovory, nastavuji na mobilu tichy profil. Soucasna situace u WP je ale takova ze muzu prepinat pouze mezi zvonenim + vibrace / vibrace. Popr. kdyz uplne vypnu v nastaveni vibrace, potom je to mezi vyzvaneni / tichy.
Takze resume by pro me bylo bud jestli se da nejak logicky prepinat i mezi vibrace / tichy (PROC proboha tam nemuze bejt na treti kliknuti rezim tichy, panove blbci vyvojari v microsoftu, PROC?!), nebo popr. bych se spokojil s dlazdici ktera by me hodila rovnou do nastaveni vyzvaneni, kde muzu jednoduse vibrace pred spanim vypnout a rano zase zapnout. Sice by to bylo zdlouhavejsi nez na normalnim mobilu, ale aspon by ta dlazdice trochu pomohla od aktualniho stavu kdy musim vzdy posunout obrazovku, jit do do nastaveni a teprve potom do vyzvaneni a vypnout vibrace:/ Jak jsem psal, proc to nejde na treti kliknuti pri nastavovani hlasitosti, to nepochopim a nekoho bych za to v microsoftu povesil do pruvanu!!!
2) zjistil jste nekdo jaky vliv na baterii ma zapnuta funkce "urcovani polohy", pri dejme tomu takovyh 5ti dlazdic ktery ji vyuzivaji...? Jde mi o to, ze tato funkce se da prepinat pouze v nastaveni a tam je trochu delsi cesta, takze kdyby bylo toto urcovani polohy zrave na energii, hodila by se mi dlazdice ktera by mi dovolila rovnou vypnout / zapnout tuto fuknci.
V obou pripadech zminuji ze by se mi na to hodila dlazdice, tim myslim aby fungovala stejne jako napr. vyuzivam WiFi, BT a datove pripojeni pres aplikaci Toggle. Kdyz jsem zkousel vyhledavat v apps neco na ty vibrace, dostal jsem jen jednu "erotickou" aplikaci vedle druhe:) A to vypnuti urcovani polohy vubec nevim jak bych mel hledat. Takze mate nekdo na to neco, popr. nechcete nejaka chytra hlavicka neco naprogramovat?:)) Predpokladam ze nejsem jediny kdo tento otravny problem resi (hlavne mi jde o to vypnuti vibraci, brr kdyz si na to vzpomenu chce se mi brecet)
Predem diky za typy a rady, doufam ze nejsem jediny koho toto trapi, pro me to jsou ale zatim nejvetsi prekazky v bezproblemovem pouzivani telefonu.
urceni polohy + vibrace
-
karelchadim
- stálý přispěvatel

- Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7
urceni polohy + vibrace
o ničem jednodušším nevím, jediné co by ti mohlo částečně ušetřit čas je připnout si dlaždici nastavení na start