Aplikace na trackovani lyzovani
Zdravim jedu pristi tyden na lyzovat do italie a potreboval bych nejakou app, ktera by trackovala trasu kudy budu jezdit a zaznamenavala rychlost to cely aby bylo bez internetu protoze nemam roaming na data je neco takovyho?
-
Tomáš Slavíček
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5, Galaxy S3, Nokia X, iPad mini
Myslím, že Endomondo by to mělo zvládat. Já ho teda používám jen v ČR, ale myslím že na internet si při trackování nepotřebuje šahat. Výsledná trasa se potom může nahrát přímo z telefonu na endomondo.com a prohlížet na počítači.
diky vyzkousim
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
SportsTracker, přítelkyně jej používá na Lumii 800 a nedá na něj dopustit... Endomondo používá kolega v práci, a ten zase nedá dopustit na něj, protože má trochu víc "social" charakter - pořádá tzv. "challenges"... Výzvy...
deleted 
Re: Aplikace na trackovani lyzovani
Taky jsem nad trackovanim lyzovani premyslel, ale vzdycky jsem narazil na to, ze se pri jizde vlekem musi aplikace pauznout. Je to tak, nebo si to jen myslim a treba Endomondo ma nejaky algorytmus, kdy pozna, kdy jsem na svahu, a kdy na vleku? Nastaveni rychlosti pro autopauzu? Netusim...
Osobně doporučuji program RunSat, moc povedený, graficky jednoduchý a hlavně přesný.
(Osobně jsem s ním spokojen víc než s Runtastic nebo Endomondo, mimo jiné taky kvůli portálu, který má široké možnosti a je zcela zdarma, nemusí se kupovat žádné gold pro lepší funkce).
Nicméně odlišení lanovky bude asi problém, protože nastavení auto pauzy je koncipováno na nějakou minimální rychlost, ale lanovky bývají dost rychlé. Třeba zmíněný RunSat ma možnosti autopauzy >1km/h >5; >10 ale moderní kabina jede kolik? 15km/h?
(Osobně jsem s ním spokojen víc než s Runtastic nebo Endomondo, mimo jiné taky kvůli portálu, který má široké možnosti a je zcela zdarma, nemusí se kupovat žádné gold pro lepší funkce).
Nicméně odlišení lanovky bude asi problém, protože nastavení auto pauzy je koncipováno na nějakou minimální rychlost, ale lanovky bývají dost rychlé. Třeba zmíněný RunSat ma možnosti autopauzy >1km/h >5; >10 ale moderní kabina jede kolik? 15km/h?
No ono by to spíš chtělo napsat samostatnej soft, páč pochybuju, že by s kterýmkoliv výše jmenovaným vydržel telefon celý den. Imo by stačilo, kdyby telefon zaznamenal polohu třebas jednou za minutu, neni přeci potřeba vidět, jaký pěkný oblouky tam vykružuju.