Ahoj, jsem s Androidem začátečník a nevím si rady s jednou zásadní věcí. K telefonu jsem dostal 8 GB paměťovku, tu jsem ale zaplnil během týdne. Teď si chci koupit alespoň 32 GB, ale nevím si rady jak je vyměnit. Stačí jednoduše zkopírovat obsah té původní na novou? Třeba pomocí Ctrl+C a Ctrl+V?
Mám tam hudbu, fotky, aplikace a hlavně data aplikací atd. Taky jsou na kartě různé skryté a systémové soubory, které zkopírovat nejdou. Jak postupovat, abych o žádná data nepřišel? Sync kalendáře, kontaktů a mejlu samozřejmě mám, jde mi hlavně 1) o aplikace, jejich NASTAVENÍ a DATA, 2) o systémové soubory a soubory výrobce (tj. složky ".data", ".android_secure", "Android").
PS root nemám, ani žádné warez aplikace.
Jak vyměnit SD kartu v telefonu
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
normálně zkopíruj vše z karty a je hotovo
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
tato zmena predpoklada, ze na karte mas jen data jednotlivych aplikaci, pokud tam mas treba bootovaci partition nebo neco jineho, tak postup je o dost slozitejsi (coz se te ale asi netyka, nemas root)
vyndej kartu z telefonu, dej si ji do ctecky na PC a zkopiruj vsechny data na novou kartu
vcetne skrytych souboru a slozek
novou kartu dej zpatky do telefonu a frcis dale
vyndej kartu z telefonu, dej si ji do ctecky na PC a zkopiruj vsechny data na novou kartu
vcetne skrytych souboru a slozek
novou kartu dej zpatky do telefonu a frcis dale