Este pridam informaciu ze kapacita baterky sa nebude shodovat s povodnym Titanom.
Kapacita bude 1730mAh ako tomu je pri HTC Evo 3D kterj baterka pasuje aj do povodneho Titana cize zase ziaden dovod na upgrade
Neviem ako vam, ale mne sa dizajn Titanu pozdava krajsi a jednolatejsi ako Titanu II (ako zpredu tak aj zozadu). A mne na tych fotkach pripada Titan II baculatejsi ako Titan. Su uz rozmery telefonu zname?
uvidíme co se z toho fotoaparátu vyklube: Uvažuji o koupi nového telefonu, ale můj požadavek je - integrovaná nová verze systému a lepší parametry. Jinak bych řekl, že záměna zařízení zatím nemá smysl ..
No, je možné, že bude baculatější, než původní Titan. Ta LTE anténa prý musí být docela velká (proto i Lumia 900 má možná nahoře tolik volného místa). Uvidíme na srovnání vedle sebe...
HTC Titan II Hands-On Video v ktorom je spomenute ze akumulator pri tomto telefone nebude vymenitelni! Je tam pouzite podobne riesenie ako tomu je pri HTC Radar. Ked sa odoberie kryt SIM karty tak sa prerusia kontakty k akumulatoru a telefon sa vypne. Tym by sa malo predist podobnym problemom ako tomu je u Nokia Lumia 800.
Tak jsem si přivezl z USA mobilní telefon Titan II PI86100 s verzí 7.10.8112.7 . Bohužel byl pouze v angličtině a dle operátora jiné jazyky nepodporuje. Přesto jsem nahrál czech lang a funguje. Bohužel v češtině nepodporuje rozpoznávání řeči. Používám jen na operátora O2 bez problémů.Telefon je odblokován na všechny operátory. Vřele doporučuji
Neni proc zavidet,on tam neni nejaky vyrazny posun,LTE u nas k nicemu,fotocip zustal stejny takze jen SW 16Mpx a v dnesni dobe,kdyz uz WP tak uz pockat na "osmicky"