Zdarec,
je tu někdo s tímto telefonem a má ho odemčený?? strávil sem hodiny plné pokusů ale nic mi nejede, nefunguje jak odblokování skrz web windowsphonehacker.com, ani interop unlock nefunguje a dokonce jsem zkoušel přehrát rom a to taky nejede!! =D
tak už si s tím nevím rady... kdyby někdo věděl jak na to tak se prosím ozvěte
jinak info o systému
Verze OS 7.10.7720.68
A můj druhý problém je ten že na google sem si do adresáře nahrál kontakty ze starýho mobilu... když je importuju tak je číslo jen u některých... to vůbec nechápu... a to i když dám import z hotmailu... Čím to může být??
Díky blažek
Omnia W unlock systému, problém s kontakty
RE: Omnia W unlock systému, problém s kontakty
Nejspíš importujete jen jednu kategorii čísel. Jinak odemčení proběhlo naprosto korektně přímo z Windows Phone SDK.
Sent from my GT-I8350 using Board Express
Sent from my GT-I8350 using Board Express
To neni mozny s tou kategorii protoze sem to vsechno na google daval z outlooku kde to bylo v jedne kat... =( jinak odemceni pres sdk je mi jasny ze funguje, ale nechce se mi platit 99$ za otevreni normalnich funkci jko mass storage nebo vlastniho tonu a marketu, kterej predemnou neschovava aplikace jen proto ze sem z cr....
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Na unlock ti staci oficialni Chevron ,ktery stoji jen 9$ + interopunlock pomoci tohoto navodu http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=155&t=27655" onclick="window.open(this.href);return false;
no asi to tak nakonec dopadne.. tak díky =))
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Jsi si jistý tou kategorií? Nebo se tomu možná říká jinak, ale pokud je typ čísla (mobil, fax apod.) nastaven na "ostatní", Windows Mobile jakékoliv verze ho nezobrazí. Typ čísla můžeš zjistit a upravit otevřením kontaktu v Googlu.
No opravdu to bylo tou kategorii protoze kdyz sem to inportoval tak pred 5 lety z pravekeho siemesu na nokii tal se to neulozilo pod polozkou mobilni telefon ale pod jiny no a to samy se mi dalo do googlu kdyz sem importoval z pcsuite do outlooku a pak do gmailu =D=D takze se mi to podarilo cely predelat a je to ok =D tak dekuji moc za rady, jeste cekam na nejakej ten unlock =D=D
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
Rádo se stalo, tenhle problém jsem měl i já, tisíc kontaktů a u půlky nebyl telefon...