Ahoj Vlasta a ostatni,
Velka vdaka za pekny rozsiahly prispevok, som necakal ze k "blobsticke" ktoru som naklikal hlavne preto aby som mal aj nejaky vlastny produkt WP7 na novom wAppStore bude aj ohlas, este raz vdaka a jasne zapracujem co sa bude dat... budem rad ked aj posluzi a potesi tato aplikacia...
Vypocet na spotrebu ma ani inak nenapadol len tankovat do plna (ja vzdy tak tankujem

a podla natankovanych litrov z bloku a rozdielu vzdialenosti dopocitam spotrebu :
newItem.Amount / (newItem.Odometer - prevItem.Odometer) * 100
kde newItem.Amount je mnozstvo na bloku v litroch a to je spotrebovane mnzostvo na vzdialenost od posledneho tankovania po terajsi stav tachaca. Zda sa mi to takto presnejsie ako s tym objemom nadrze, co ak su taky "pakovia" ako ja a tiez nevedia aku kapacitu ma ich nadrz

... ale nie som blondak !
Pri zadavani sa dava cena za liter (asi som to tam nespomenul) a mozem dopocitat , alebo dohodim obe polia (celkova suma/jednotkova cena) a po vyplneni jedneho dopocita druhe.
Obrazok na pozadi sa ti nelubi ? mne hej

.. ale jasne doplnim nezobrazovat nic, pripadne backcolor ak by bol velky ohlas, animovane pozadie az vo verzii 2012.
Obrazovky poprehadzujem, pripadne tlacitka budu furt na kazdej alebo presuniem do menu, neviem jak bude lepsie... fantazii sa medze nekladu...
Jasne ten control na tachac tam je hlavne kvoli mne aby som nezabudol doplnit casom nie len rychlost ktora by mala ist ukazovat ( to pre tych co maju pokazeny tachac v aute alebo to pouziju na bike

, ale jasne priemernu rychlost, maximalnu, prejdenu drahu a tak... a casom mozno aj "trackovanie" , ale pssst.... neprezrad to nikomu...
Nad importom som uvazoval, ja pouzivam wXapAssistant a tam je browser pre Isolated storage phonu a pekne skopcim, uz je aj drag & drop doplneni (toto nie je reklama na wXapAssistant ! .. to som iba spomenul ... inak najnovsi je na wAppStore
http://www.itv.sk/whp/AppStore a info na XDA tu
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1303427, takze import export bude ja zvazujem o aplikacii aj na PC s ktorou sa to bude syncovat... viac nemozem prezradit...
Zonam stanic ide dorobit, ja som iba narychlo doplnil "note" (poznamku) kedze ma to napadlo ale jasne dorobime pekne zoznam.
Edit a Delete zvacsime.. ja mam male prsty, sorry nenapadlo ma...
No na dve auta som aj chvilu myslel ale potom ze kto ma 2 auta asi nebude mat unlocknuteho WP7, ale jasne ked to je pre teba doplnim ako vdaku za pekne popisane pripomienky k tomu.
A ozaj wAppStore web je uz fixnuty "stahovaci problem" pre IE
A Vdaka za jazykovu korekturu skusim zapracovat... kurna a ozaj co je to ta pociatocna cena... huh... ani ja neviem teraz ...
Takze este raz vdaka za prispevky a ostatni sa kludne pripojte !