Typhoon CM7 - výdrž baterie, rady

Fórum věnované diskuzi o ROM s Androidem pro HTC HD2
Post Reply
majo9
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC

Post by majo9 »

Takže mám túto najnovšiu ROMku nahodenú prvý deň, zatial som nič také neinštaloval len FB a všetko beží ako má sa mi zdá :)
Len výdrž baterky je nejaká divná.

Včera som mal baterku na 100% a asi tak po 30min. používania a nastavovania zákl nastavení mi to padlo možno na 85% do rána celú noc tak 83% keĎ bol telefon zablokovaný a nič sa s ním nerbilo. Potom zhruba 1hod. počúvanie hudby, zhruba 1 hod. dajme tomu na wifi v škole no a teraz mi mobil píše že čas od spustenia je 17h 47min. na ROMke a baterka je 40%..
ZDá sa mi to málo lebo som nič extra nerobil, keby som bol na nete tak ako by som chcel myslím si že ho vybijem úplne.
Viem aj na WM bola malá výdrž ale toto sa mi zdá ešte kúsok menej :) Ale myslím si že to tak asi má byť.

Počul som že preto lebo mám romku na karte tak preto tak žere, chcem sa spýtať je možné aby som túto romku nahodil do telefonu aby mala teda lepšiu výdrž ?
Alebo mám chvílu mobil nechať vybyť ho a možno že sa potom baterka "zosynchronizuje".. Alebo ja neviem.

Ak máte dáke rady na zlepšenie výdrže čo môžem napraviť tak sem s tým budem rád :)
jojina20
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: SGS2

Post by jojina20 »

Já si myslím, že to co píšeš je slušná výdrž. 40% po tom co píšeš, je dost. Základ je to, že ti to nesežere skoro nic přes noc. Hudba a wifi prostě baterku žere.
majo9
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC

Post by majo9 »

No a dá sa s tým niečo robiť ešte ?
Lebo tá baterka pri hudbe a wifi ide prudko dole a to mi na WM nerobilo..

Nevie mči sa dá tento typhoon cm7 dať do pamäti telefonu lebo som niekde čítal že keď je to na karte tak aj to má väčšiu výdrž..

Len ma zaujíma čo sa dá urobiť aby to bolo čo najlepšie :)
Post Reply

Return to “Android na HTC HD2”