Wireless Manager
Wireless Manager
V Marketplace je v Samsung Zone aplikace Wireless Manager, ale hned v úvodu popisu se praví, že nepodporuje Samsung Focus a Omnia 7. Že by ještě jiný Samsung jel pod WP? K čemu to vlastně je?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Wireless Manager
Je to pro nove modely,jakym je Samsung Omnia W a další novější modely.
Konkretně je to pro detailnejsi nastaveni APN pristupu MMS ci GPRS a nastavaveni pro presmerovani hovorů apod.
Konkretně je to pro detailnejsi nastaveni APN pristupu MMS ci GPRS a nastavaveni pro presmerovani hovorů apod.
Wireless Manager
Popravde me pristup Samsungu v tomto ohledu pekne stve. Zvazuju ze muj pristi telefon uz Samsung nebude. Nevidim jediny duvod proc by napriklad AllShare a dalsi aplikace nemely na Omnii jit, kdyz nejde o zadnou hw limitaci. Tohle chovani se mi vubec nelibi a priste asi sahnu po nejake Nokii. Nevite nekd jak je to s dasimi vyrobci, chova se v tomto smeru stejne i HTC?htcjirka wrote:Je to pro nove modely,jakym je Samsung Omnia W a další novější modely.
Wireless Manager
Správne. Od Samsungu by som si v živote nekúpil ani sáčok do vysávača. Pre nich je zákazník len v okamihu, keď vykešuješ ich výrobok. Od toho okamihu ich nezaujímaš. Pred 2 rokmi som kúpil mobil Omniu HD a márne čakal na ich podporu. Vysrali sa na všetkých čo to kúpili, nefunkčný Symbian na mobile ich nezaujímal. Ludia čo za to dali 450EUR horko olutovali vyhodené peniaze za nefunkčný mobil. A tak zrejme pokračujú ďalej. Nech si do výrobkov cpú Super Amoledy, 150 cestné procesory s 10000MGHz, užívateľská a SW podpora žiadna. Pre mňa Samsung už neexistuje.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Wireless Manager
Panové co tady šílíte kvůli jedne blbé aplikaci,která stejne nic neumi a delate jako kdyby byla nejak zivotne dulezita či co.
HTC dava sve premiove aplikace na vsechny sve pristroje bez rozdilu modelu a stari.chova se v tomto smeru stejne i HTC?
Wireless Manager
Jen doufejme, že Nokia se bude chovat jinak než Samsung.
Wireless Manager
Mas pravdu je to jen hloupa aplikace, ale jde o princip. Samsung musi zvazit jestli se mu tohle vyplati nebo nevyplati delat. Kazdopadne ja takove chovani akceptovat nebudu a priste Samsung proste nekoupim.htcjirka wrote:Panové co tady šílíte kvůli jedne blbé aplikaci,která stejne nic neumi a delate jako kdyby byla nejak zivotne dulezita či co.
HTC dava sve premiove aplikace na vsechny sve pristroje bez rozdilu modelu a stari.chova se v tomto smeru stejne i HTC?