omnia7 po instalaci češtiny

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP

Post by martintrojanek »

zdravim, instaloval jsem cestinu do omnie pomoci downgrade atd..., vse funguje jak ma, jen nemuzu zaboha najit v menu prepinani mezi Edge a 3G... bylo to si myslim v mobilni site, ale ted tam mam jen data aktivovana a tot vse. Kam se presunulo pouzivat pouze 2G site?
dikes
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

Nikam. Ta nabídka tam prostě neni. Jedině přes registry aktivovat.
martintrojanek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP

Post by martintrojanek »

no a jaky to ma duvod teda? No to bych ozelel, ale nejak jsem se do toho zamotal, cestinu mam, telefon v pohode, samozrejme nemam menu fotaku,nakopiroval jsem camerasettings manifest do pameti zarizeni pres usbstorageenabler, ale wproottools mi nejde spustit, tak jsem chtel znovu chevronem7 odemknout telefon, a to uz taky nejde /kvuly mangu?/, zkousel jsem i ten navod s tim souborem hosts umazate ten radek, ale chevron porad hlasi chybu. Jak se tedy s mangem dostanu k tomu dohrat to nastaveni fotaku pro cestinu? Myslel jsem ze by to slo pres oficialni chevron ale jak jsem se docetl, tak to take nepujde. Co musim tedy odemknout a cim? Vim ze je to porad dokola, ale ted opravdu tapu... diky
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

premikkoci wrote:Nikam. Ta nabídka tam prostě neni. Jedině přes registry aktivovat.
Ale kušuj, je tam. Na své Omnii od T-Mobilu ji mám, a to i po instalaci Manga a češtiny. Takže fakt nevím.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”