HTC legend po odinstalovani aplikaci stejně zabiraji misto
Ahoj prosim vas když nainstaluju nějakou aplikaci ktera ma např. 13.2MB tak mě to ubere v mobilu vice pameti a když to odinstaluju tak se mi uvolní minimum napřiklad 5MB. Do legendu nainstaluju max 5 aplikaci a už to hlásy že mam malo pameti. A když jsem je všechny odinstaloval tak mě to porad hlasi Malo pameti i presto že tam nemam nic nainstalovano=( prosim vas nevite co stim jestli je nato programek nejakej?
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Skús túto aplikáciu: http://www.droidapps.org/accleaner-cach ... r-android/" onclick="window.open(this.href);return false; Ja byť tebou, nahrám tam nejakú čistú ROM bez Sense, trebárs Cyanogenmod s podporou app2sd+, vytvorím si ext oddiel na karte a máš po probléme.
Mohl by jste prosim vas nějaky podrobnějši navod?:-D mam to svuj prvni android a nevim si rady.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nainstalujes,spustis, vymazes co je k tomu potreba za navod??
- silent64sk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Transformer Pad TF300T, Galaxy Nexus
Ak chceš návod na inštaláciu alternatívnej ROM, tu máš link na tvoj model na XDA, ostatné už je na tebe: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=610" onclick="window.open(this.href);return false; Musíš to zvládnuť, presných postupov je všade hromada, len to chce trocha čítať