Jméno v LiveID

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Jméno v LiveID

Post by nofu »

Když jsem chtěl do live účtu naimportit kontakty, tak mě to votravovalo s vyplněnim jména, tak jsem ho to ma vyplnil. Jenže k mému zděšení, se tím vyplnilo všude. Zobrazuje se velké vpravo nahoře při přihlášení, maily odcházejí pod tímto jménem. Jak toto jméno vymazat?

Chtěl bych, aby email přišel od [email protected] a vpravo nahoře to zobrazovalo to samé (v hospodě nemusejí vědět, kdo do počítače klepe)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Jméno v LiveID

Post by Jiří Hrma »

Zkus se přihlásit se svým Live ID na http://live.com" onclick="window.open(this.href);return false; a projdi si nastavení profilu, tam by to mělo jít upravit (pokud jsem teda dobře pochopil, co přesně chceš změnit).
nofu
smartguru
smartguru
Zařízení: Dell Venue Pro

Jméno v LiveID

Post by nofu »

Když dám v přehledu účtu změnit jméno, tak mi ho nedovolí změnit, jakmile je jedno z políček prázdné. Napíše: Zadejte jméno a příjmení – nemusíte se obávat, sami rozhodnete o tom, kdo ho uvidí. A furt dokola :( Když tam vyplnim nějakou kravinu, tak pod tou kravinou posílám maily, což taky neni řešení.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”