Android email.....
Android email.....
Mám problém s vestavěným klientem na email. Zkoušel jsem i jiný (K-9) a dělal to taky..... Mám celkem 4 emailové účty a dělá to pouze jeden. Je to účet ze serveru seznam.cz . Zároveň bych chtěl ale podotknout, že další dva jsou také ze seznam.cz a nedělají to. Klient stáhne emaily do určitého data (3.10) a nestahuje žádné další, ani na ně neupozorní. Přitom na serveru jsou a outlook mi je stáhne. Když zkusím dát aktualizovat, tak proběhne aktualizace a jako by nebyl žádný nový email a chybu to taky nenahlásí. Jako by se nic nedělo..... Předem díky za rady ....
-
eDrak
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy i9000 S (CyanogenMod 9)
Re: Android email.....
Zdravím, měl jsem podobný problém a vyřešil jsem ho tím, že jsem veškeré své emailové účty přesměroval do jednoho a to na účet od Google (Gmail). Tím mé problémy přestaly. Můžeš si i v gmailu nastavit výchozí účet a při odesílání máš na výběr, přes který účet chceš email poslat. Nevím, ale jestli tato pomoc, nějak pomůže. Můj problém s emaily tímto zmizel a ušetřil jsem si zbytečnou práci s hledáním aplikace atd...
Android email.....
Díky. To je jedna z možností..... Ale příjde mi to jako spíše vyhnutí se problému, než jeho řešení..... 
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 13, 2011 13:29) --
Tak jsem právě přišel na poměrně dost zajímavou věc. Když si promažu zprávy přímo na serveru a nechám jich tam cca 20 posledních. Tak mi najednou stáhne telefon všechny poslední zprávy, které mám na serveru. Takže to vypadá, že je tam nějaké omezení na počet zpráv v telefonu....
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv říj 13, 2011 13:29) --
Tak jsem právě přišel na poměrně dost zajímavou věc. Když si promažu zprávy přímo na serveru a nechám jich tam cca 20 posledních. Tak mi najednou stáhne telefon všechny poslední zprávy, které mám na serveru. Takže to vypadá, že je tam nějaké omezení na počet zpráv v telefonu....
-
spermosh
- smartstar

- Zařízení: HTC One X+
Android email.....
omezeni tam je, ale jen to tebou definovane v nastaveni, jinak to stahuje vsechny zpravy...
Android email.....
Paráda. Můžu se zeptat, kde to nastavení na počet emailu ve schránce v telefonu je? 
-
spermosh
- smartstar

Android email.....
otevres gmail schranku, menu > more > options > vyberes schranku, Sync inboxes and labels > vyberes, co se ma synchronizovat a za jakou dobu
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
Android email.....
Tak ten problém so seznam-om mám aj ja. Nechce mi to nejako stiahnúť posledné e-maily. Presmerovávať nebudem, pretože g-mail vôbec nepoužívam a ani nemienim začať. Nejaké iné riešenie???
-
spermosh
- smartstar

Android email.....
jelikoz o seznamu ctu docela casto, ze s nim jsou problemy, tak usuzuji, ze problem bude na strane seznamu
pokud to nenacita nove maily, tak jedine vyzkouset smazat cache a stahnout vsechny maily znovu
zadnou jinou radu, bohuzel, nemam, snad nekdo jiny
pokud to nenacita nove maily, tak jedine vyzkouset smazat cache a stahnout vsechny maily znovu
zadnou jinou radu, bohuzel, nemam, snad nekdo jiny
Android email.....
Nejhorší ale je to, že z těch 3 účtů, co mám na seznamu, to dělá pouze jeden. Ale můžu potvrdit, že pomohlo promazat schránku přímo na serveru a vše jede jak má....
-
matelkoxxl
- smartguru

Android email.....
Tak mi ešte napadlo, či niekto nepoužíva aj inú aplikáciu na maily? By som skúsil nejakú, len neviem ktorú.
Re: Android email.....
Me se na email od Seznamu a Atlasu (pres imap) osvedcila apk MailDroid. Je to asi jedina funkcni a bez chyb apk na nestandartni emailove schranky jako ma Seznam.
-
matelkoxxl
- smartguru

Android email.....
Tak som nakoniec našiel aplikíciu K-9 Mail - https://market.android.com/details?id=c ... Y2suazkiXQ." onclick="window.open(this.href);return false;.
Vyzerá to celkom dobre a po nastavení mi stiahlo všetky správy aj zo Seznamu aj z Live účtu. Uvidím, či mi bude synchronizovať aj nové maily.
Vyzerá to celkom dobre a po nastavení mi stiahlo všetky správy aj zo Seznamu aj z Live účtu. Uvidím, či mi bude synchronizovať aj nové maily.
Android email.....
Ja pouzivam Kaiten mail, je to v podstate to iste ako K-9, len novsie.