[app] TV Přehled

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

[app] TV Přehled

Post by miramares »

Reinkarnoval jsem aplikaci TVP z Windows Mobile na Windows Phone. Vzhledem k určitým omezení zatím v jednodušší variantě. Z vybraných TV stanic se načítají data pro max. 3 dny dopředu. Data se nestahují automaticky, ale až když je chce uživatel vidět. V detailu pořadu lze nastavit upozornění, které je momentálně nastavené natvrdo na 5 minut před začátkem pořadu.
Všiml jsem si, že už tu někdo podobnou aplikaci nabízí, ale třeba se někomu ta moje zalíbí :-)

Image

Image
Image
Image
Lukáš Křepelka
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7, Nokia Lumia 800

[app] TV Přehled

Post by Lukáš Křepelka »

Super aplikace :) Sice na televize moc nekoukám, ale občas se to bude hodit. Moc děkuji
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

[app] TV Přehled

Post by geronimo_cz »

konecne neco s upozornenim.. bezva.. dyby slo udelat i automaticky upozorneni.. napriklad pokud davaj porad pravidelne, bylo by to uplne dokonaly ;oP
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

[app] TV Přehled

Post by premikkoci »

Nešel by přidat live tile? Napřiklad, že by každý program šel připnout na homescreen a ukazoval by co se právě vysílá a například od kdy do kdy. Na druhé straně by byl pořad následující. Ačkoliv nějak extra tv nesleduji, tak je škoda nevyužít live tile..
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

geronimo_cz: bohužel momentálně nejde vložit nic do kalendáře a upozornění sice umí periodicitu, ale nedokážu stanovit, kdy by to mělo skončit, takže je to takový hloupý :-/

premikkoci: o využití live tile jsem uvažoval, ale nic rozumného mě nenapadlo. Tohle by šlo, ale... musely by se data stahovat automaticky na pozadí, což je docela omezené od MS :-/ Musí být splněno několik podmínek:
- připojení na nabíječku
- internet přes wifi nebo PC
- nabití baterie větší jak 90%
- s telefonem se nepracuje ani nevolá
Takže mi přijde, že šance na spuštění není moc velká, i když 1x za den by se to teoreticky mohlo pustit. Nad tím automatickým stahováním ještě přemýšlím a když to bude "nějak" fungovat, tak dodělám i live tile :-)
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

[app] TV Přehled

Post by Robert Varga »

geronimo_cz wrote:konecne neco s upozornenim..
TV Program má upozornění na cestě, spolu se záložkou "následuje"...
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] TV Přehled

Post by matoman »

Update live tile by slo urobit push notifikaciou
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

Push notifikace by samozřejmě šla, ale do toho bych musel zapojit server a to se mi celkem nechce u bezplatné aplikace. A vzhledem ke zkušenostem s verzí pro Windows Mobile není zpoplatnění dobrý nápad.

-- doplnění předchozího příspěvku (úte říj 11, 2011 23:06) --

Robert Varga: že jim to schvalování aplikací ale trvá co? ;-)
matoman
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 920

[app] TV Přehled

Post by matoman »

A nema kod v live tile pristup do isoStorage?
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

Live Tile nevykonává žádný kód, dělá to agent na pozadí, zrovna si s tím hraju ;-) takže v některé další verzi to zkusím naimplementovat, jak už tu někdo navrhoval. Jen potřebuju trochu času :-)
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

Takže jen pro info, právě byl schválen poslední update aplikace. Přidal jsem následující vlastnosti:
- Live Tile aplikace zobrazuje nejbližší nastavené upozornění na pořad
- pro vybrané kanály lze definovat Live Tile, který odkazuje přímo na programy daného kanálu a zároveň zobrazuje informace o následujícím programu (musí být zaplé automatické stahování dat, jinak nemá informace pro zobrazení)
- je možné editovat upozornění a nastavit opakování (bohužel jsem zatím nevymyslel, jak to udělat automaticky :-()
- možnost vyhledat název pořadu lze vyhledat na CSFD (zatím takhle, lepší domluva s nimi je nemožná :-/)
- kde to šlo, jsou kontextová menu (přehledy programů) pro rychlí přístup k upozornění nebo hledání
- zoptimalizovaná práce na pozadí

asi zatím vše... nějaké připomínky, ohlasy? ;-)
kaon
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Dell Venue Pro

[app] TV Přehled

Post by kaon »

ide super :) len neviem ci to je len moj problem ale ak aplikacia je medzi spustenymi neda sa spustit znova musim sa k nej vratit cez "task manager" a nebolo by mozne upravovat poriadie prave beziacich kanalov v buducnosti? :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

[app] TV Přehled

Post by Flynn »

Na Marketplace mi to aktualizaci nenabízí. :-(
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

kaon wrote:ide super :) len neviem ci to je len moj problem ale ak aplikacia je medzi spustenymi neda sa spustit znova musim sa k nej vratit cez "task manager" a nebolo by mozne upravovat poriadie prave beziacich kanalov v buducnosti? :)
To je zajímavé, šlo by to trochu víc popsat? Já s tím problém nemám... co přeruší běh aplikace? Na jaké obrazovce? Nahlásí to nějakou chybu? Zabudoval jsem tam podporu pro odesílání chybových zpráv. Když aplikace nebo agent na pozadí provedou něco, co se nemá, tak při dalším spuštění by se měl problém detekovat a nabídnout k odeslání email na support
Změnu pořadí můžu do další verze přidat, dobrý nápad, díky :-)
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

Flynn wrote:Na Marketplace mi to aktualizaci nenabízí. :-(
Tohle je bohužel systémové, takže u někoho se aktualizace nabízí později...
kaon
přispěvatel
přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by kaon »

skusil som vypnut a zapnut telefon ci to nahodou nepomoze a pomohlo uz funguje dobre :)
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

[app] TV Přehled

Post by Flynn »

Aplikace nefunguje korektně. Bezprostředně po nainstalování ji lze spustit. Později, když aktivuji spuštění, na displeji se objeví symbol hodin a po chvíli aplikace spadne zpět do home screenu. Je zvláštní, že když následně stisknu levou šipku (zpět), objeví se popisek Obnovuji a pak se objeví stanice a vše, co k aplikaci patří. Takto ale určitě fungovat nemá.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by miramares »

Jen pro jistotu... provedl se update aplikace, při prvním spuštění vše fungovalo a pak už každé další spuštění nejde? Změnil jste něco v nastavení? Zobrazovali se data?
To je zvláštní. Můžete zkusit postupně tyto dvě možnosti?
1) úplně vypnout telefon - restart
2) odinstalovat a znovu nainstalovat

Při spuštění aplikace se provádí detekce předchozího ukončení a v případě, že nebylo korektní, tak se nabízí odeslání chybové zprávy. Když to ale spadne takhle rychle, tak bohužel nevím, čím by to mohlo být :-(
kaon
přispěvatel
přispěvatel

[app] TV Přehled

Post by kaon »

ked som popisoval chybu tak mi to robilo to iste po restarte telefonu to chvilu fungovalo a potom znova tak isto ako popisuje Flynn v nastaveniach som nic nemenil .. pri instalacii som nemal v telefone predoslu verziu bola to cista nova instalacia bez updatovania .. momentalne znova funguje skusam kedy prestane .. tak skusal som vsetko mozne az som pustit dve hry po sebe obe som nevypinal len som sa vratil cez stredove windows tlacidlo na dlazdice a znova to pracuje ako popisoval Flynn
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

[app] TV Přehled

Post by Flynn »

Aplikaci jsem aktualizoval 10.11. večer. Fungovala k mé radosti. Telefon na noc vypínám, tento bod tedy splňuji. 11.11. jsem app pustil večer (kvůli info o programech), ale chovala se podle mého předchozího popisu. V noci jsem telefon opět vypnul a šel spát. Nyní jsem aplikaci několikrát spustil, zavřel a fungovala dobře.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”