[app] One player: Konečně DLNA pro všechny!

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
femx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 Tango

Post by femx »

Tak jsme se konecne dockali. DLNA player naprosto pro vsechny kdo mate Mango.

http://www.wpcentral.com/oneplayer-app-spotlight" onclick="window.open(this.href);return false;
BooT
nováček
nováček
Zařízení: Lenovo Phab Plus

Konecne DLNA pro vsechny!

Post by BooT »

ihned po spusteni se zase ukonci..hd7...dle wpcentral nejsem jediny...skoda, na toto cekam ja i domaci NAS
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Dal jsem tomu poctivých deset minut a za tu dobu nedokázal spustit přehrávání jediného souboru.

Ve srovnání s HTC Connected Media: Líbí se mi rychlost procházení sdílených multimédií. Nepochopil jsem funkce GUI. Proč je tam dvojí nastavení? Proč dvojí detekce serveru? Proč při ťuknutí na jednu skladbu naskáče do playlistu celé album? A konečně proč jsem nenašel způsob, jak z playlistu něco skutečně přehrát? V HTCCM se prostě a jednoduše proklikám server - cesta - soubor a hraju. V aplikaci za dva dolary bych čekal minimálně tentýž komfort. Pokud mě aplikace nutí přemýšlet nad tím, co tím vlastně autor chtěl říct, je to aplikace špatná.

Testováno na TVersity.
RedBull
nováček
nováček
Zařízení: Omnia W, HTC TyTN II

Post by RedBull »

Taky jsem předčasně jásal. Oneplayer crashne hned po spuštění. Bohužel ani HTCCM nenajde můj Twonkymedia :cry:
Takže pokud se chci připojit na NAS, tak zatím jedině přes PocketPlayer na WM6.5...
femx
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 Tango

Post by femx »

Po updatu aplikace je to ted trochu lepsi, ale popravde vubec jsem nevedel o limitech Manga. Vyvojar teto aplikace rekl ze diky limitaci Manga neni mozne prejit do tzv. server modu. Tzn. neni mozne z telefonu nic poslat na TV. Jde jden napriklad vybrat nejaky multimedialni soubor na DLNA serveru napr. na PC a ten poslat na TV.

Pristup k tomuto API maji jen OEM vyrobci :( Tohle me teda na Mangu trochu zklamalo. Znamena to ze nejdou vubec delat network serverove aplikace, ze mohou pracovat jen v klient modu?
RedBull
nováček
nováček
Zařízení: Omnia W, HTC TyTN II

Post by RedBull »

Tak po uprave nastaveni mi jak HTCCM tak i OnePlayer TwonkyMedia server najde :) OnePlayer se chova mnohem svizneji, rychleji se da pohybovat ve strukture multimedia serveru. Funguje i prehravani souboru ze serveru na jinem DLNA zarizeni (Popcornhour A110). OnePlayer je kazdopadne dobry pocin vzhledem k tomu, ze jde o prvni aplikaci, ktera podporuje DLNA standart - playery tohoto typu na marketplace jsou vetsinou navazane na konkretni serverovou aplikaci a na jinych systemech nefunguji.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”