Mango - prestaly mi fungovat notifikace pro FB
Druhy den po instalaci Manga me prestaly fungovat notifikace pro integrovany FB, nechodi jak z chatu tak nehlasi zadne zmeny statusu apod. Account je pritom konektly vporadku, synchronizovat jde vse, nechodi jen push notifikace. Nevite co s tim?
Jsem na tom stejně. Před oficiálním Mangem jsem měl Betu a tam notifikace fungovali.
-
geronimo_cz
- častý přispěvatel

- Zařízení: LG Optimus 7
me notifikace fugujou, ale kdyz treba na chatu odepisu normal z pc, tak se mi moje odpovedi nedotahaj do mobilu..
Zvlastni je ze kdyz se podivam po probuzeni telefonu do tilu Me, tak to pise: can't connect to IM.
Kdyz dam ale znova status available - pripoji se.
Je to takto i u vas?
Kdyz dam ale znova status available - pripoji se.
Je to takto i u vas?
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Po dobu spánku se i IM určitě vypíná, aspoň na nějaké intervaly. Jinak by to odnesla baterka -> už jsem se s tím "can't connect to IM" setkal. Já bych zkusil, jestliže nefungují notifikace FB, něco změnit. Nebo znovu spárovat Facebook accnout.
uz jsem to rozchodil ale dost podivnym zpusobem
Logl jsem se nejdriv z pocitace na FB a pockal az se na webu zaktivuje chat. Potom sem v telefonu v messagingu vypl FB chat, opetovne ho zapl a ted uz to jede. I po probuzeni telefonu pise status available
Aha, no mam podobny problem. V Pípl hubu (myslel sem ze se to ma prejmenovat na Me) se mi normalne FB aktualizovava ale jakmile zapnu chat v messagingu, nahraje mi to jen kontakty z windows live messaging
nechapu jakto ...
Nemáš v nastavení messagingu zapnutou volbu Facebook Chat.
Ale mam... ale i kdyz to teda nahraje, nahraje mi to jediny dva kondakty z Live ...
Zkus se lognout na svuj ucet primo pres web na live.com a podivej se jestli tam mas propojeni na FB. Pokud ne, vytvor ho a melo by to jit.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 03, 2011 20:01) --
Tak se zda ze jsem se unahlil. Problem stale pretrvava, FB chat je tak pro me v mangu temer nepouzitelny protoze se nahodne odpojuje kdykoliv kdyz telefon zamknu a tim padem pak lidem mizim z online listu a tim veskera konverace konci. Problem je, ze nejsem schopny identifikovat pricinu, dela to zcela nahodne obcas spojeni drzi i nekolik hodin, obcas ale pada snad co 30 sekund a je uplne jedno jestli jsem na 3G nebo ne.
FB jsem samozrejme znovy pridat/odebrat zkousel, taky jsem zkusil smazat klice z endpoints a managedendpoints jen pro jistotu, ale vubec to nepomohlo. :( Jinak jsem v siti Vodafone.
-- doplnění předchozího příspěvku (pon říj 03, 2011 20:01) --
Tak se zda ze jsem se unahlil. Problem stale pretrvava, FB chat je tak pro me v mangu temer nepouzitelny protoze se nahodne odpojuje kdykoliv kdyz telefon zamknu a tim padem pak lidem mizim z online listu a tim veskera konverace konci. Problem je, ze nejsem schopny identifikovat pricinu, dela to zcela nahodne obcas spojeni drzi i nekolik hodin, obcas ale pada snad co 30 sekund a je uplne jedno jestli jsem na 3G nebo ne.
FB jsem samozrejme znovy pridat/odebrat zkousel, taky jsem zkusil smazat klice z endpoints a managedendpoints jen pro jistotu, ale vubec to nepomohlo. :( Jinak jsem v siti Vodafone.
někdo nějaký update? mám pořád stejný problém
Tak uz me to chodi. Ale musel jsme vymenit Simku, ted mam T-Mobile tam to jde, Vodafone nic. Kontaktoval jsem Vodafone support tak jsem zvedavy co mi reknou, ale myslim ze se na to uplne vykaslou.