Galaxy S & 2.3.5?

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
insomniac
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S (GT-i9000)

Galaxy S & 2.3.5?

Post by insomniac »

používa niekto Galaxy S s firmvérom I9000XXJVS?

vrátil sa mi včera telefón z RMA a nahodili mi tam postarší android 2.3.3
uvažujem preto u update na najnovší adroid pre tento telefón, teda verziu 2.3.5

nevadí mi, že by to bol iný operátor ako ten, ktorého mám teraz, teda Orange
mal som už Androida 2.3.2 s kórejským CSC či ako sa to volá a v pohode ...

ja len sa pýtam, či tento build je stabilný alebo sú nejaké problémy? vďaka

// oplatí sa mi vôbec updatovať? je tam navýšený výkon alebo znížená spotreba batérie?
scor
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

Re: Galaxy S & 2.3.5?

Post by scor »

Oproti 2.3.3 se vyplati urcite a je jedno zda 2.3.4 (jvp,jvq,jvr) nebo 2.3.5 (jvs). Na romku jvs jsou zatim jen kladne ohlasy - sam na ni spokojene jedu.
insomniac
nováček
nováček

Galaxy S & 2.3.5?

Post by insomniac »

tak nakoniec som updatol na 2.3.4 JVR. táto verzia ale po týždni začala padať. crashovala app pre volanie.
idem teda do tej 2.3.5 JVS. od doby tvojho posledného príspevku, zaznamenal si nejaké problémy? vďaka
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Galaxy S & 2.3.5?

Post by mahon »

insomniac XXJVS - 2.3.5 jsem flešoval asi před měsícem sousedovi do SGS1 a můžu ti potvrdit že je spolehlivá.Telefon dost používá k své práci a zatím,co se ho občas zeptám,neměl sebemenší problém.A chválí si i baterii.Doporučuji před flešem této romky,můžeš i po fleši,provést v recovery modu wipe data a wipe cache a pokud máš root s CWM tak v položce advanced wipe dalvik.Vyčistí ti to nepořádek po předešlých romkách ale to asi už znáš.Určite máš taky zálohu kontaktů atd.
insomniac
nováček
nováček

Galaxy S & 2.3.5?

Post by insomniac »

jj vždy robím wipe a hard reset pred novou ROM-kou aj po nej. vďaka. dnes to prehodím

-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 15, 2011 23:35) --

medzitým som si všimol, že už vyšiel firmvér XXJVT. ale dávam si JVS, ten je už ako tak odskúšaný
sakal
nováček
nováček
Zařízení: galakxi S

Galaxy S & 2.3.5?

Post by sakal »

Ahoj kluci zadam o par rad. asi pred rokem sem flesnul firm na 2.2.1 XXJPY jelikoz 2.1 se porad u nas nevyskytovala. a v celku sem byl spokojen.predevcirem sem po nejakym restartu prisel o vsechny nastaveni telefonu a rada aplikaci pada pri spusteni,tak si rikam je cas tam dat neco noveho asi tu 2.3.5 jak pisete.
muj problem je ze ted mi kejs nenabizi zadny updejt.muzete me poradit jak nekde stahnout firm konkretni a poslat ho do telefonu? dekuju.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob říj 22, 2011 10:45) --

nasel sem tento navod
http://www.i9000galaxy.cz/viewtopic.php?f=43&t=2207" onclick="window.open(this.href);return false;
to plati pro brendovane telefony taky? je mozny tam vratit ten kod tmobilu?diky
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Galaxy S & 2.3.5?

Post by mahon »

Dát ji tam můžeš ale už s brandem T-Mobile to nebude mít nic společného,ten kod t-mobilu tam nebude a ani tam nejde dát.To jde jenom pokud by jsi tam zase zpět flešnul ofiko T-Mobile firmware.Pokud ho máš v záruce ta o ní přijdeš.Upozornuji tě že pokud to flešneš tak ti to vše vymaže,kontakty atd.
Post Reply

Return to “Samsung telefony”