Zdravím,
dnes jsem si pořídit Dell Venue pro a zapoměl jsem, že abych mohl používat marketplace tak musím vložit Live z jiné země.
Je tedy nějaký způsob jak se s českým Live účtem dostat alespoň k free aplikacím nebo alespoň aby mě to pustilo na marketplace?
Marketplace v česku
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Marketplace v česku
Jestli chceš využívat český Live ID a český Marketplace, tak si myslím, že by pomohla aktualizace na Mango. Nebo pak nové Live ID (US nebo UK). 
Marketplace v česku
To jo, ale Mango ještě neni oficiálně a tak se mi nechce hrabat v mobilu přes různý ty prográmky třetích stran či jak se to dělá 
A na změnu Live ID se mi taky nechce, protože to bych musel dát telefon do továrního nastavení a při příchodu oficiálního Manga ho zase dávat do továrního protože bych zase přecházel na svůj původní xbox live účet.
Teda zkoušel jsem přidat do mobilu druhý live účet s UK adresou, ale zónové informace podle co bere z toho základního že?
A na změnu Live ID se mi taky nechce, protože to bych musel dát telefon do továrního nastavení a při příchodu oficiálního Manga ho zase dávat do továrního protože bych zase přecházel na svůj původní xbox live účet.
Teda zkoušel jsem přidat do mobilu druhý live účet s UK adresou, ale zónové informace podle co bere z toho základního že?
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Marketplace v česku
Nějak se tě témat o marketplace rozšířilo víc než je zdrávo. Proč nepoužijete dosavadní témata na dotazy?
- Hejlic
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Kindle Fire (JB)
Marketplace v česku
Marketplace se bere vždycky z toho prvního.
Nahrání Manga je jednoduchá záležitost a nemusí se nic odemykat. Za hodinku je aktualizace provedena v Zune.
Jinak teda nevim, jak to udělat.
Nahrání Manga je jednoduchá záležitost a nemusí se nic odemykat. Za hodinku je aktualizace provedena v Zune.
Jinak teda nevim, jak to udělat.
Marketplace v česku
Aha, mno uvidim jestli se ta pustim do toho Manga nebo si počkám na oficiální update. Každopádně díky za odpovědi.
premikkoci: Témata o Marketplace tu sice jsou, ale řeší se v nich spíš platba, nechtěl jsem to do toho míchat.
premikkoci: Témata o Marketplace tu sice jsou, ale řeší se v nich spíš platba, nechtěl jsem to do toho míchat.