Windows Phone 7 - Modem
Windows Phone 7 - Modem
Je možné používat zařízení s Windows Phone 7 jako modem pro počítač?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Windows Phone 7 - Modem
Ne,zatim nelze..
Windows Phone 7 - Modem
........
-
htcjirka
- smartmaniak

Windows Phone 7 - Modem
To je bohuzel zbytecne slozite hackovani..v zakladu tato bezna vec jeste podporovana neni.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Windows Phone 7 - Modem
htcjirka: A není to zase jen subjektivní názor ? Mimochodem Microsoft již řekl, že Windows Phone tu funkci podporuje ne ?! a že závisí na operátorech zda-li to zpřístupní ...
-
htcjirka
- smartmaniak

Windows Phone 7 - Modem
Mango ji umi, ale nebude zpristupnena Microsoftem ten ji blokuje a nezpritupni, jen se vymlouva na operatory.Kdyz se nad tim zdrave zamyslis, tak ti musi byt jasne ze operator z pristupnenim theateringu v OS nema nic spolecneho..
To je jako kdyby Microsoft rekl, ze zpristupneni mass storage zavisi na vyrobcich pametovych karet.
To je jako kdyby Microsoft rekl, ze zpristupneni mass storage zavisi na vyrobcich pametovych karet.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Windows Phone 7 - Modem
Taky jsem nad tím uvažoval, ale chybí mi důvod proč by to Microsoft dělal ?!
Mass storage ale už je trochu něco jiného ... ten nikdy na Windows Phone nebude, šlo by to proti politice Windows Phone, proč tam ale je/není sdílení internetu je něco jiného... to proti žádný politice není.
Mass storage ale už je trochu něco jiného ... ten nikdy na Windows Phone nebude, šlo by to proti politice Windows Phone, proč tam ale je/není sdílení internetu je něco jiného... to proti žádný politice není.
Windows Phone 7 - Modem
........
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Windows Phone 7 - Modem
Samsung podporuje USB tethering v základu. Stačí nainstalovat oficiální Samsung Diagnostic aplikaci přes ##634# a zde přes *#7284# povolit jednorázově USB modem. Není to sice tak pohodlné jako položka v menu, ale funguje to, a bez hacků.
Windows Phone 7 - Modem
na své Omnia 7 to USB tethering používám běžně. v diagnosis tool změním mód ze ZuneSync na Modem/Tethered Call a telefon se po restartu hlásí jako modem. ve windows pak ve vlastnostech modemu jsem musel nastavit na kartě advanced/initialization command AT+CGDCONT=1,"IP","internet"
potom jenom stačí vytvořit nové připojení, telefonní číslo mám *99# bez username a hesla a jede to ok. Mám O2, pro jiného operátora to bude asi jinak.
pravda je, že ofiko podpora bez tohoto nastavování uživatelem chybí
potom jenom stačí vytvořit nové připojení, telefonní číslo mám *99# bez username a hesla a jede to ok. Mám O2, pro jiného operátora to bude asi jinak.
pravda je, že ofiko podpora bez tohoto nastavování uživatelem chybí
-
htcjirka
- smartmaniak

Windows Phone 7 - Modem
Samsung je vyjimka diky te diagnosticke utilitce,ovsem od microsoftu by se sluselo, aby uz konecne tuto funkci konecne zakomponoval do firmwaru standartne.
Druhou vyjimkou je jeste Dell Venue Pro,tam take diky servisnimu menu lze usb thetering pouzivat..
Druhou vyjimkou je jeste Dell Venue Pro,tam take diky servisnimu menu lze usb thetering pouzivat..
-
kuca1982
- nováček

- Zařízení: Samsung Omnia 7 Custom Tango ROM
Windows Phone 7 - Modem
pejvl: Díky za tvé upřesnění. Jsem čerstvym majitelem Omnie 7 a ještě se moc neorientuju. Mam Vodafone a potvrzuju
funkčnost
funkčnost