Toshiba AC100-10W 3G - cenová bomba
Jak se dá sehnat jako vrácenka?to byla náhoda nebo se takhle dá sehnat?jinak o něm hodně přemýšlím
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jen upozornim,ze focusx je hodne znamy vymyslenim si z jinych for,takze berte ho s velkou rezervou..co se tyce cen tam dvojnasob.
Treba na alze mas treba taky k zakoupeni zbozi,ktere bylo jen rozbaleno nebo tyz den vraceno a je pak samozrejme levnejsi..
Treba na alze mas treba taky k zakoupeni zbozi,ktere bylo jen rozbaleno nebo tyz den vraceno a je pak samozrejme levnejsi..
No koukal jsem na ten Datart a ta cena 3990kč opravdu sedí,podle té diskuze tak já nemám důvod nevěřit.Vím,že to funguje i u T-mobile v Outletu,ale netušil jsem,že to jde i v datartu a kde to zjistím?přímo na prodejně nebo také na netu?
No vypadá to dobře a hlavně ta cena i když notes mám,tohle možná za vyzkoušení stojí?
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Ten netbook nevydrží 8 hodin,ale s těží 4 hodiny,pozitivní na tom je,že je na něj ubuntu,protože ovládat android myší mi přijde postavený na hlavu
Za 4900 seženete netbook s win7,který vydrží taky 4 hodiny,ale máte na něj milionkrát více SW,ale chápu,že jako přenosnej přehrávač videa,nebo na nějaký office to může stačit,ale já bych si to nekoupil,to už raději MB Air,ale ten je úplně někde jinde s cenou
Za 4900 seženete netbook s win7,který vydrží taky 4 hodiny,ale máte na něj milionkrát více SW,ale chápu,že jako přenosnej přehrávač videa,nebo na nějaký office to může stačit,ale já bych si to nekoupil,to už raději MB Air,ale ten je úplně někde jinde s cenou
Toshiba nabízí od včerejška ke stažení novou verzi OS 
Myslis 2.3 ?
To bohužel ještě ne
Ale 2.2.5.0030 namísto 2.2.5.0029 
Například se o hodně zvýšila citlivost WiFi, zobrazí se mi 2x víc sítí než před tím a to nemluvím o srovnání s mobilem, pak je jich 3x víc.
Například se o hodně zvýšila citlivost WiFi, zobrazí se mi 2x víc sítí než před tím a to nemluvím o srovnání s mobilem, pak je jich 3x víc.
-
michal_kardan
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: HTC Desire
Pokud jste to v tom Datartu někdo koupili, můžete mi napsat na [email protected]? Děkuju