Jedná se o zařízení, které je umístěno uprostřed. Lepší foto zatím bohužel není k dispozici.
Zdroj: WPCentral

No protože je to mission impossible pro tebe, přece neznamená, že si kvůli tobě ostatní budou kupovat tablety ne?dwbmb wrote:Velikost 3,9" mi na telefon připadá možná až hodně. Kdo chce větší, nechť si koupí tablet. Nosit celej den 5" v kapse u kalhot je mission impossible.

Ne. Já si koupím co chci. A nebudu si kupovat tablet jen proto, že někomu jinému a hlavně nezúčastněnému to nevyhovuje. Nebo ty se snad řídíš cizími potřebami Stanley?dwbmb wrote:Velikost 3,9" mi na telefon připadá možná až hodně. Kdo chce větší, nechť si koupí tablet.
Tuhle "informaci" myslíš vážně? To snad ví i méně inteligentní student druhého stupně ZŠ že v celkovém poměru to spousta není. Jenže já jsem nemluvil o poměru. Já jsem mluvil o absolutní hodnotě. A ta je zřejmě dostatečnou spoustou na to, aby pro výrobce byla zajímavá, když asi míní v produkci těchto zařízení pokračovat.Stanley wrote:v poměru k ostaním to spousta opravdu není. Neříkám, že takový zařízení nemá na trhu místo...
Nikde jsem nepsal o většině, ale o spoustě. Obě slova popisují množství, nicméně každé v úplně jiném významu (pokud bude zájem - můžu vysvětlit). A pokud zaměňuješ významy a slova, pak samozřejmě nechápeš.Stanley wrote:...většina o tak velký telefon opravdu nestojí.
První fázi jsi zvládl. Ovšem v druhé jsi naprosto propadl, a v tom případě jsi tu třetí nemohl ani správně dokončit. Obecně můžu doporučit čtení klasické literatury, je bohatá na slovní zásobu. Což je ale jen základ, pochopení a následná reakce pak už záleží na tvé inteligenci. O té ale já nic nevím, požádej o zhodnocení vlastních možností své blízké.Stanley wrote:přečíst příspěvek, pak pochopit a až potom reagovat

To se vubec takto neda rict,nemuzes jako samostatna osoba oznacit velikost a potrebu "vetsiny"..Ja jsem schopny se spokojit i s jen 4"palcovou uhloprickou ,ale vetsi velikost jedine vitam a neni sebemensi prekazkou ba naopak.Stanley wrote:většina o tak velký telefon opravdu nestojí.

Jiste, tohle nikdo nezpochybnuje. Velikost do kapsy je vetsinovou prioritou, takze male displeje 3.5-4" budou v nejblizsi budoucnosti nejprodavanejsi. Nicmene to prave nebylo tematem. Ze zacatku nekdo psal, ze kdo chce vetsi telefon, at si koupi tablet. Coz je kravina, a to jsem taky napsal.bkf1 wrote:ja bych rekl, ze drtiva vetsina lidi bude chtit, aby se jim telefon vlezl do SSK (standardni seriova kapsa).

To kazdopadne. Ale je to ted tak velka moda, ze my, kteri chytry telefon opravdu cely den nosime v kapse (ja kvuli praci i 2), pomalu nemame z ceho vybirat. Jak tu jeden z tech hadajicich se spravne poznamenal, ze ti, co chteji maly telefon, uz ho maji - jo mam male HD mini, ktere me ale uz dost stve. A v obchodech sou samy padla. Ja v praci kvuli telefonu obri kapsace nosit nemuzu.-Pavel- wrote:Velikost 3.9" je pro mě osobně startovací velikost pro dotykové telefony. Pro jejich plné využití je potřeba displej a něco na něm vidět. To je osobní názor. Všeoběcný názor je, že na co mám chuť a náladu, to si koupím. Pokud někdo preferuje displej menší velikosti, koupí si displej pod 3.9". Sto lidí, sto chutí.dwbmb wrote:Velikost 3,9" mi na telefon připadá možná až hodně. Kdo chce větší, nechť si koupí tablet. Nosit celej den 5" v kapse u kalhot je mission impossible.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest