Obrázky: WP7 - SkyDrive - Windows Live fotogalerie

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by Fixie »

Jsem až nemile překvapen jak špatně je vyřešená synchronizace fotek mezi WP zařízením skydrivem a windows live fotogalerií. Nemáte s tím někdo zkušenosti? potřebuval bych toto:

1. Pokud smažu fotku na skydrive -> chci ji pochopitelně smazat i v telefonu
2. Pokud smažu fotku na telefonu -> chci aby se odstranila i na skydrive
3. Taktéž si představuju že vytvořené fotky z WP roztřídím na skydrive nebo ve fotogalerii a ty fotky se mi synchronizují a rozhází do alb, ne aby do prd.le se mi tam množili jednou v camera roll pak po druhé v albu na skydrive a jako bonus potřetí v albu na facebooku
4. Všechny fotky co jsou na skydrive bych chtěl synchronizované ve windows live photogalery - problém je že tato fotogalerie to umi jenom naopak. A ja mam na WP7 zaplé automatické odesilani na skydrive. Takže netusím. Pak chci samozřejmě editovat mazat a synchonizovat a tím provádět i výše zmíněné body 1 a 2.

Máte někdo nějaké tipy nebo zkušenosti jak na to? stve mě i to že vůbec takové dotazy musím pokládat, tak nějak bych to automaticky očekával. Navíc ve windows live fotogalerii nemůžu importovat obrázky z WP7 hodí to chybu nějakého chybějícího parametru (hláška jako prase - kdyby tam byl aspoň kód chyby) - ale možná je to tím že mám beta mango

budu vděčný za pomoc
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Měl bych typ, na stránkách Windows Live -> zařízení -> „tvůj phone“ je nějaká možnost práce s fotografiemi, nevím jaká a teď jdu zkoušet něco jiného tak když tak díl to vyzkouším i já a dám vědět.

Image
jirka_c
nováček
nováček
Zařízení: L1520

Post by jirka_c »

1. tohle funguje od začátku. Teď jsem to vyzkoušel na mangu a jde to také (smáznu fotku na skydrive a smaže se v telefonu)
2. tohle zatím není možné, ale třeba se dočkáme ve finální verzi manga kde má dojít ke zlepšení práce se skydrive
3. jak si to nastavíš tak to máš :) Fotky v telefonu se ukládají do "camera roll" pokud je odesíláš na skydrive a facebook uvidíš je i tam.
4. nemám jak vyzkoušet, na počítači používám starou verzi a v ní to nejde
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Fixie »

1. Ano funguje to ve složce alba ze skydrive, ale není trochu divné to uploadovat na skydrive a poté duplikovat stazenim alba ze skydrive? to mi hlava nebere! Jasne je moznost mazat camera roll, ale to je mi trošku proti srsti

jinak to přirozeně nastavit nejde, respektive chtěl bych jedno centrální místo kde fotky můžu editovat a třidit, poté synchronizovat alba v PC na skydrive a v telefonu :(
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Možná kdybys měl "Autoupload to SkyDrive" tak by to nešlo do phonu ale na web a tím je to trochu ošetřeno ne ?, ale nejsem si jist jestli to tak funguje.
bigben
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia7

Post by bigben »

Vymazat objekt jedim klikem vsude, je proti obecnym zasadam bezpecnosti :)
Fixie
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Fixie »

autoupload na SkyDrive samozrejme mam, to je prave asi ten nejvetsi problem, protoze standart MS jde proste tak ze to mas nejdriv naimportovat do PC. Pak si ale rekli ze udelaji sync primo z telefonu, ale jaksi to poradne nepromysleli, protoze pak ty fotky uz jednoduse neroztridis. Resim to primo na forech MS uvidime co z nich vyleze. V podstate by mi stacila synchronizace mezi Live Fotogalerií a SkyDrivem. Ta druhá část (SkyDrive-> phone) až na drobné výhrady funguje dobře.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”