internet do WP7
internet do WP7
caute, chcem si kupit mobil s WP7 a neviem aky je vhodny internet do toho systemu. Mam T-Mobile SK. neviem ci by stacilo 1.5GB balicek.
internet do WP7
Zalezi od pouzitia, ja datove prenosy pouzivam prevazne na maily, jednoduche browsovanie, instalaciu a updaty apps a sem tam youtube video a mesacne miniem cca 400 MB. Wi-fi nepouzivam, ani phone nepripajam k PC cez kabel, takze u mna tych cca 400 MB zahrna komplet prenesene data. Inak vacsinou mam data zapnute 24/7, len cez weekendy ich na noc vypinam (ak nezabudnem).
internet do WP7
aha takze netreba zbytocne platit neobmedzeny balik, alebo giga balik. No uvidim este
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
internet do WP7
Ja mam 3 GB a nemuzu si stezovat.. Na wifi se vubec nepripojuji, vsechno jedu pres 3G.. Ovsem kdyby byl fub 1,5 GB za polovicni cenu oproti 3GB, tak bych se spokojil s tim. Pred tim sem mel 600MB a to me vubec nestacilo, po 14 dnech sem to vycerpal a to jsem se velmi krotil oproti dnesku
internet do WP7
ahaaaa, no ta asi bude lepsi neobmedzeny internet
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
internet do WP7
Ono to asi bude hodně individuální. Mně třeba 600MB FUP pohodlně stačí. Pravdou ale je, že nemám zapnutou automatickou synchronizaci snad ničeho (úspora baterky je mi milejší
). Když chci dělat něco náročnějšího doma, zapnu si Wi-Fi.
Pro operátory: Když říkám, že mi FUP stačí, neznamená to, že bych neuměl stáhnout víc dat. Znamená to jen, že se z donucení přizpůsobuji vašim zlodějským podmínkám.
Pro operátory: Když říkám, že mi FUP stačí, neznamená to, že bych neuměl stáhnout víc dat. Znamená to jen, že se z donucení přizpůsobuji vašim zlodějským podmínkám.
internet do WP7
nooo ja sam neviem, sem tam nieco kuknem na web, FB, to asi bude mi stacit 500MB balik, na stahovanie a ine vecicky mam wifi doma
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
internet do WP7
Každý den jsem si ve vlaku při cestě do školy (cca hodina jedna cesta, tedy 2 hod. denně) pročítal české IT servery, a nestáhnul jsem více jak 300MB