Desire S - jak fotí?

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
ulrico
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: HTC Incredible S (Android 2.3.3 bez rootu)

Desire S - jak fotí?

Post by ulrico »

Přemýšlím o Desire S, který se mi moc líbí. Jen bych měl dotaz ke kvalitě fotoaparátu. Neustále čtu jen kritiku. Opravdu je tak špatný? Lépe prý fotí Incredible S, ale ten se mi po designové stránce moc nelíbí. Vypadá docela "lacině". Momentálně mám Nokii 6220c, která má také 5Mpx foťák. Vědět, že Desire S nebude ve focení horší, tak do něj jdu. Máte někdo zkušenost?
karlosky
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Desire S

Desire S - jak fotí?

Post by karlosky »

MOhu porovnat s mym predchozimDesire HD kterej mel 8mpix, a tam jsem byl naprosto spokojen, u Desire S mi prijde ze dost dlouho ostri (dlouho mysleno uz ne pul vteriny ale vterinu a pul)

ale jak rikam je to v porovnani s desire HD, myslim ze prechod z Nokie na HTC bude ke spokojenosti.
Gaillettes
nováček
nováček
Zařízení: Optimus 2X a Galaxy S II

Desire S - jak fotí?

Post by Gaillettes »

Naopak si dovolím říct, že Nokia 6220c podává lepší výsledky. Desire S fotí tragicky, jinak to ani nelze říct. Kord když se jedná o zařízení v dané cenové relaci...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Desire S - jak fotí?

Post by htcjirka »

Souhlasim,vysledna kvalita z vetsiny HTC je hrozna,i spousta starsich nokii foti o tridu lepe..
hopedomu
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire R

Desire S - jak fotí?

Post by hopedomu »

Foťák a kamera jsou asi nejslabší články telefonu. Měl jsem dříve SE (o nějaké 3 roky starší telefon za 4000 Kč) a fotky dělal o dvě třídy lepší. Když jsem poprvé fotil s Desire S, tak jsem si myslel, že tam přes objektiv mám ještě nějakou fólii....Jako foťák opravdu jen v nouzi. Jinak jsem s telefonem spokojený.
abcde
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD2 sense

Desire S - jak fotí?

Post by abcde »

Jo fotí. Je tu kritika,ale pokud někdo chce dělat profi fotkym doporučuji mu zrcadlovku od Canonu, nebo Nikonu.Domnívám se že foťák na telefonech je spíše prezentem výrobce "navíc". Ale pokud jde o to si vyfotit starou při žehlení montérek, nebo děti malující voskovkami na vaše zdi, si mzslím, že to bohatě stačí!
hopedomu
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire R

Desire S - jak fotí?

Post by hopedomu »

Včera jsem byl v obchodu HTC kde jsem si porovnal fotografie mého HTC Desire S s tím, který měli na prodejně. Z druhého telefonu byly fotografie mnohem lepší. A to myslím opravdu mnohem. Proto budu dávat svůj telefon k reklamaci (ještě mám záruku) aby mi vyměnili optiku. Pokud bude foťák fotit tak jako ten na prodejně, budu s tím spokojený.
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Desire S - jak fotí?

Post by Lestr »

Uplně souhlasím s příspěvkem abcde .Nechápu ty přemrštěné požadavky na kvalitu fotek. Před pár lety jsme byly rádi že se tu byl první mobilní telefon, že se dalo napsat pár slov pomocí sms a dneska každej běduje nad kvalitou fotek z mobilu z 5Mpx ......
Když chci super fotky nekupuju si mobil ale fotoaparát k těmto účelům vyrobený !!
Já osobně vlastním HTC Desire HD a jsem i přes odpor na různých fórech s kvalitou fotek nadmíru spokojen. Nepotřebuju profesionálně vyfocené momentky jen prostě v danou chvíli zaznamenat událost ....

ale je to jen můj osobní názor .....
Porovnával bych přístroje spíš ohledně co mají za funkce než dle kvality foťáku.
Post Reply

Return to “HTC telefony”