Ve Velké Británii se začal prodávat LG Optimus 3D

Diskuze o smartphonech značky HTC (One A9, One M9, One M8 a dalších…)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Řada chytrých telefonů Optimus se rozrostla o další přírůstek - model s přídomkem 3D se včera začal prodávat ve Velké Británii za 500 £ (zhruba 13 400 Kč). Nabízí jej Carpone Warehouse a dobrou zprávou je, že není blokovaný, takže pokud to už s čekáním nemůžete vydržet, můžete si tento 3D telefon objednat z UK. Optimus 3D byl představen na Mobile Word Congressu v Barceloně (preview) a jde o vůbec první telefon od LG s 3D displejem a dvojicí 3D kamer na zadní straně. Podle našich informací by Optimus 3D měl na český trh dorazit na začátku srpna (původně se očekával konec července), oficiální cena zatím ještě stanovena nebyla, ale odhadujeme, že se bude pohybovat mezi 14 000 - 15 000 Kč.

obrázek

Zdroj: Engadget
Body_Link
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S III

Post by Body_Link »

Vypadá pěkně, osobně se mi telefony od LG líbí neříkám jim placky, ale stylový smartphone bez pubertálních výstřelků, ale co chci říct je bohužel špatná podpora od LG. Teď jsem majitelem LG O2X a čekám na nový android. Né žeby 2.2 byl nějak špatný, zkoušel jsem i nějaké customROM nakonec jsem se vrátil k té původní. Ale trochu mě mrzí jak vidím, kdy ostatní výrobci (Samsung, HTC...) vydávají nové verze co to jde a LG tak nějak v klídečku, žádný spěch.. Jinak telefon super za ty peníze. Na LG 3D jsem zvědavý z recenzí. Uvidí se jakou bude mít cenovku, ale jestli to LG přestřelí víc než 3Déčko od HTC myslím že to nepůjde. Tak nějak mám pocit,že LG kompenzuje tou lepší cenou tu svou horší podporu.No uvidíme.
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

LG vydalo několik ROM u nás minimálně 2, 2.3ka se chystá.Já používám CyanogenMod 7.1RC a jsem spokojený.Ale kupte si SGS2 je to mnohem lepší telefon...opravdu z těhle žvástů nemůžu, už jsem na ně přímo alergickej.
Body_Link
nováček
nováček

Post by Body_Link »

Nějak mi uniká smysl proč tady taháš SGS2 Asi fakt hodně čteš. Já se bavím o LG. Samsung GS2 je HW lepší,ale třeba vzhledově mi je blíž právě LG.To je věc každého. Nechápu ovšem tvojí odpověď, že ti SGS2 už leze na kebuli. No možná si postěžovat někde, kde o něm píšou.
rulezzzor
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by rulezzzor »

v cem jeste sgs2 lepsi ?:DDDDD 1gb ram?:DDDD no bozeeee
Thompson
smartguru
smartguru

Post by Thompson »

No asi tak.Upřímně čekal jsem kolik "spokojených" "zákazníků" Samsungu se tu objeví...ani jeden :) Nicméně 3D podle mě nebude tak úspěšné jako 2x.
Body_Link
nováček
nováček

Post by Body_Link »

Osobně je mi jedno jestli Samsung nebo LG. Mám LG a za ty prachy co stojí bych ho koupil znova. Vybral jsem si android a co se androidu týče je to krása. Kdysi jsem měl pouze nokie. Od nejlevnějších po nejdražší. Android jsem nikdy neměl,ale jsem víc jak mile překvapen. Jinak 3D technologie na mobilech myslím pořád bude nějakou dobu pouze pro spešl uživatele. Ta většina sáhne po klasickém dvoujádru.... No a kdo ví co bude v budoucnu.
Thompson
smartguru
smartguru

Post by Thompson »

3D má dokonce nejvýkonnější dual core na světě!
rulezzzor
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Omnia W

Post by rulezzzor »

Asi tak...... sgx+ dualcore+ dual channel.....> all
Post Reply

Return to “HTC telefony”