Zune software - Reserved space (rezervované místp)

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

Zdravím chcem sa opýtať či máte problém z tým istým alebo niečim podobným.
Trápi ma to že mám neaké veci hry hudbu filmy a podobne samozrejme v telefóne. Pritom je ešte veľa na SDkarte voľného miesta... keď zaplním úplne mobil tak mi zune ešte ukazuje necelé 4GB rezervovaného miesta. v nastaveniach sa dá nastaviť koľko % má byť to miesto ale aj keď dám 5% je tam neak 3.5gb.keď dám 0% tak je tam 3,4gb. dosť ma to štve. lebo v podstate nevyužívam celú veľkosť pamäte v telefónu. Neviete ako tento problém vyriešiť? aby bola tá hodnota čo najmenšia?
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Zune-Reserved space

Post by steelspace »

Zkus tohle: http://www.ehow.com/how_5966531_delete- ... -zune.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Paranoid
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Zune-Reserved space

Post by Paranoid »

Taky pátrám, jak to vyřešit, mám tam cca 4GB v čudu :x
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Zune-Reserved space

Post by morro »

Tohle taky nechápu ... proč si to bere tolik prostoru a pak se toho nemůže uživatel zbavit.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Zune-Reserved space

Post by 007ToMMaS »

ja som si všimnul to že on si to miesto vyhradzuje podla toho koľko je nainštalovaných programov a hier... teraz mám jednu hru... a asi 3app a mám rezervované miesto ani nie 800mb... ale keby nainštalujem pár hier.... tak to vyskočí na pár GB.... :-/
Miroslav Havlíček
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1020

Zune-Reserved space

Post by Miroslav Havlíček »

Pokud synchronizujete telefon pouze s jedním PC, potom "Reserved space" = nainstalované aplikace + rezervovaný prostor určený v Nastavení. Není to tedy jenom prázdné místo.
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Podle diskusí a pokusů tomu tak není. Telefon, který jsem pároval pouze s jedním počítačem a ze kterého jsem po měsíci používání smazal všechno, mám přes 3GB reserved Space. Smazal jsem všechny aplikace, všechny hry, všechny účty včetně mailových, Office dokumenty (plus reset Office) všechny média a fotky, v Zune jsem nastavil reserved space na 0%. Výsledkem 3,17GB reserved space.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Mám problém, že v zune mi to ukazuje volného cca 1,5GB z 8 a na macu v práci mám v WP konektoru 3GB! Dost mě to taky žere. Zkoušel jsem nastavit 0 procent rezervovaného místa a stejně mám podle zune minimálně o 1GB méně, než mi ukazuje WP connector na macu.. Nechápu..
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Post by dwbmb »

Já sem udělal pokus s mojí druhou omnií. Udělal jsem Hard reset, přihlásil se do marketu a připojil k Zune. 0MB médií, asi 300MB Reserved Space. Šel jsme do marketu, stáhnul šílený množství her, který jsem ani nespustil a opět připojil k Zune - asi 4GB reserved space. Do puntíku vše jsem z telefonu opět smazal (připomínám, že šlo jen o nainstalované hry na čestvě resetlém telefonu, žádná uživatelská data či média), připojil k Zune a hle, 2GB Reserved Space. Mám pocit, že cokoli nainstaluju, tak tam půlka nadobro zůstane i po smázání, na furt.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”