HTC Eternity: Obří displej, 1,5 GHz a Windows Phone 7

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Pokud se potvrdí nové spekulace o chytrém telefonu HTC Eternity, půjde zřejmě o nejvýkonnější telefon s Windows Phone 7. Server PocketNow informoval, že Eternity by měl být vybavený jednojádrovým procesorem s taktem 1,5 GHz, obrovským WVGA displejem s úhlopříčkou 4,7" (Super LCD). Vnitřní paměť bude mít kapacitu 16 GB a chybět nebude podpora bezdrátových sítí Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS či streamování obsahu přes DLNA. Po pořizování snímků bude připravený 8MPx fotoaparát, kterému bude dělat společnost dvojice přisvětlovacích LED diod. Je zajímavé, že se nepočítá s fullHD záznamem videa, ale pouze HD (720p). Vypadá to, že Mango konečně přijde s podporou pro videohovory, jak jinak si lze vysvětlit přítomnost přední kamerky s rozlišením 1,3 MPx. O přísun energie se bude starat akumulátor se slušnou kapacitou 1 650 mAh. Informace o uvedení na trh nejsou v tuto chvíli známy, představení bychom se mohli dočkat na přelomu září a října.

obrázek
Libunda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HD2, iPAD, iPhone4, HTC One X

Post by Libunda »

A půjde do toho nacpat Droid?? :grin:
JanHavlicek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 2 2GB

Post by JanHavlicek »

A ještě větší bych to udělal, minimálně 6 palců.... :roll:
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: LG V10

Post by Vlastimil Bartošák »

Tak to je paráda. Kdyby byl takovýto HTC na Androidu hned beru. Display 4,7" je senzace škoda jen toho WVGA rozlišení spíš by slušelo qHD. Ale jinak nechápu na co mi je fullHD video. Zbytečně to žere paměť kterou bych měl hned plno. Stačí HD i v DHD to baští slušnou porci paměti. Ale když to bude stát na WP7 tak to nechci. To je OS snad jen pro pitomce jako iPhone (sorry těm co to mají). Mě by vadilo že už mám předurčení OS který nemůžu upravit. Prostě tady klikni tady to nemůžeš jen tady klikni a finito. :)
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Myslím, že pitomec jsi ty... Napsat takovou blbost a urážku jen kvůli tomu, že se zrovna tobě něco nelíbí... Sorry, ale musel jsem to napsat...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

qHD rozlišení Windows Phone zatím nepodporuje, maximum je tuším právě WVGA... ale třeba se dočkáme později s úpravou chassis.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

Vlastimil Bartošák: každému sa páči niečo iné... najde sa veľa ľudí čo sa nepáči android... včetne mňa... načo je napr pre android dve jadrá? keď vie používať iba jedno? na nič.... načo je to že v systéme sa dá veľa upravovať.....? na nič... lebo systém je aj tak nestabilný.... radšej budem mať niečo čo vie o čosi menej a je to rovnako vybavené ako niečo z adroidom... ale to z WP7 je stabilné a nesklame... a nie mať android čo vie toho veľa a mať z toho iba dobrý pocit lebo mám android a že tam mám kopec vecí ktoré sú mi aj tak na nič....a pritom keď je celý systém nestabilný....
lofwyr
nováček
nováček
Zařízení: HTC 8S + Palm Pre 2

Post by lofwyr »

Vlastimil Bartošák wrote:Tak to je paráda. Kdyby byl takovýto HTC na Androidu hned beru. Display 4,7" je senzace škoda jen toho WVGA rozlišení spíš by slušelo qHD. Ale jinak nechápu na co mi je fullHD video. Zbytečně to žere paměť kterou bych měl hned plno. Stačí HD i v DHD to baští slušnou porci paměti. Ale když to bude stát na WP7 tak to nechci. To je OS snad jen pro pitomce jako iPhone (sorry těm co to mají). Mě by vadilo že už mám předurčení OS který nemůžu upravit. Prostě tady klikni tady to nemůžeš jen tady klikni a finito. :)

éééé a on ti někdo WP7 nutí....?
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Libunda wrote:A půjde do toho nacpat Droid?? :grin:
A pujde to jeste nacpat do kapsy? :D
007ToMMaS wrote:načo je napr pre android dve jadrá? keď vie používať iba jedno?
Je to dobre, ze Android nemusi vyuzivat dve jadra na kazdou banalni operaci OS :wink:
007ToMMaS wrote:načo je to že v systéme sa dá veľa upravovať.....? na nič...
Pravda, svoboda je zlo :)
007ToMMaS wrote:celý systém nestabilný....
Nastesti neplati pro Android :wink:
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

007ToMMaS: Android a nestabilní? Tak já nevím ,ale na android si nemohu stěžovat vše funguje dokonale a i budík zvoní! Kámoš má LG s WP7 a už se mu stalo že mu kolikrát budík nezazvonil. OS mu i zamrzl né jednou. Tak nevím že by měl blbý kus? A jsme třeba u další věci WP7 jak se zde píše v předešlých příspěvcích neumí qHD. No já si třeba vzpomínám na Symbian ten ani to WVGA sice nemá a to má WP7 mírné plus ,ale každý OS má nějaký limit. Jen mě zaráží jak na Symbia byli nadávky že nemá větší rozlišení a když si vezmeme teď WP7 tak ten ho také má omezené. Je fakt Symbian je tu mnoho let tak se to už naučit mohl. WP7 je prakticky nový tak mu člověk musí dát čas.
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Symbian ale nepodporoval běžné rozlišení jiných platforem. WVGA je dnešní standard u špičkových smartphonů a qHD lze pořád ještě považovat za výstřelek.
007ToMMaS
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD7 :)

Post by 007ToMMaS »

mal som android.. kamaráti majú.... blbne to seká a podobne.... a prečo to tvojmu kamarátovi nezvoní to ja neviem mne všetko na HD7 funguje tak ako má.... ja som spokojný a do androidu by som znova nešiel.... ;)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Berte to tak, že každý má jiné potřeby a logicky každému sedí něco jiného. Kdyby všichni používali to samé a mysleli úplně stejně, byla by na světě šílená nuda. Zkuste se ale prosím vyvarovat těch flamewar na téma "kdo má lepší telefon", díky :)
StepanP
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920, Lumia 800, Microsoft Surface RT

RE: HTC Eternity: Obří displej, 1,5 GHz a Windows Phone 7

Post by StepanP »

Tak tenhle telefon chci. Skoda, ze nema AMOLED Displej

Sent from my HD7 T9292 using Board Express
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

No super! Přesně toto chci. WP7, displej malinko pod 5" a jednojádro. Je to sice HTC, takže můžu očekávat levný beznápadový vzhled a nekvalitní foťák, ale na druhou stranu je to WP7, takže tam díkybohu nebude Sense (pokud na něj bude odkaz v Live Tiles, snad půjde odstranit).
Pokud žádná lepší společnost nepřijde s podobným řešením, dám po letech zklamání zase jednou šanci HTC :-)
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Ano každému sedí něco jiného to je pravda. Někdo třeba nedá dopustit na iPhone :)
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Mě se jenom líbí,jak všichni nadávali,když vyšel iPhone jak je to na nic,že WM je nej(teda i já) a když vyjde Windows phone,což je ještě horší jak první iPhone(věc nazoru) tak to všichni zbožňují
A vlastně všichni nikdy ty funkce nepotřebovali
Thompson
smartguru
smartguru
Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2

Post by Thompson »

S tímhle souhlasím :D
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

Post by premikkoci »

tak je to vždy :D na něco se musí nadávat... rozumný člověk si udělá vlastní obrázek a hlavně používá hlavu a to, co mu vyhovuje...
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

Post by Cleric »

Mě se toto zařízení líbí a to moc. Konečně zas jednou někdo vyrobil zařízení, které se blíží k hranici 5". I když je v tom WP7, ale to bych překousl a po pravdě věřím že HTC tohle udělá i s Androidem. Ne hned, ale určitě se k tomu taky dopracuje.
Post Reply

Return to “HTC HD7”