Navigace Sygic na HTC Sensation
Chtel jsem se zepta jestli jste uz nekdo zkousel navigaci do HTC Sensation. Zkusil jsem Sygic na DHD 2.3.3 a fungoval normalne, ale kdyz ho nainstaluju na Sensation, tak se mi akorat ukaze cerna obrazovka a pak cela navigace spadne.
-
Polosaty
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Desire HD, HTC Sensation
Sygic Aura funguje bez problémů, ještě zkusím Sygic Mobile Maps. Pak napíšu.
Podle oficiálního vyjádření Sygicu to je chyba na jejich straně. Tenhle crash je způsoben HTC Sense 3.0 a firma už pracuje na odstranění tohoto bugu.
myslel jsem si to tim bude... diky za odpovedi
také čekám, až to Sygic fixne, zatím se navigace při spuštění sama ukončí - spadne :(
Tak na marketu už je aktualizace. Na Sensationu konečně běhá.
Nainstaloval jsem z Marketu navigaci SYGIC,ale bohužel to byla pouze 7-mi denni verze.Po skončení 7-mi dnu mi přestala fungovat.Pokoušel jsem se ji nainstalovat znova,ale neustále to chce po mě klíč(nechce se mi kupovat).Tak jsem zkoušel nainstalovat SYGIC AURA a ta šlape,ale nevím jak ji aktualizovat.Pokud máte někdo s tím to zkušenost,nebo víte kde najít ten klíč,tak by jsem přivítal radu po případě odkaz.
Díky
Díky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Klic si zakoupis bud na strankach Sygicu,nebo si v oficialnim Marketu zakoupis plnou verzi.Aplikace se kupuji a plati se za ne.
Mám nainstalovanu navigaciu Navigon. Zatiaľ bez akýchkoľvek problémov. Na Desire HD som mal Sygic a aj ten slapal bez chýb.