Aplikace gMaps (Pro): Diskuze
Aplikace gMaps (Pro): Diskuze
Google mapy pro WP7. Ale na Omnia7 mi nejede zatim vyhledávání, znad bude brzo update.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
gMaps konecne free na marketplace
No ja si zatim pockam na oficialni variantu od googlu.
na to ja čekám od začátku. asi jedna z posledních aplikací, co mi ve WP7 chybí
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
A máte nějakou informaci, kde google potvrdil, že budou mapy pro WP7?
ja jsem nikde o ofiko aplikaci neslyšel a ani to nebude v zájmu MS tam tu aplikaci mít, když všude tlačej ty svoje nepoužitelné Bing maps 
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Nepoužitelnost Bing map v USA neplatí.
JustAnotherMaps je dobra aplikacia, asi nejdetailnejsie mapy ake som videl. Inak sa tesim ked doda Nokia svoju navigaciu do WP7.
Od Nokie ? nebrat.Aspoň co já měl navigaci a mapy v Nokii N97.Strašný,absolutně jsem si na to nemohl zvyknout.Google Maps jsou podle mě to nejlepší.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
No tak google mapy a navigace od Nokie jsou neporovnatelna vec.Vse hovori ve prospech navigace od nokie, je na velmi dobre urovni,hlavne mapove podklady jsou aktualni a zdarma.Navic jsis vybral spatny telefon,N97 byl hrozny model a navigace od nokie na nem take..
No právě.N97 i když jsem měl neoficiální fimware,šel stejně asi za měsíc z domu.Hrůza.A právě jak říkáš, tak ta navigace a mapy se na něm prakticky nedali použít.
Já se těším na jakoukoliv offline navigaci v češtině. Nic proti gůgl mapám, ale v cizině jsou nepoužitelné kvůli drahému datovému roamingu. Zatím tedy používám jedinou navigaci pro WP7 a to je Navigon, bohužel je pouze anglicky a má hodně omezení, např. není možné si doma v klidu naplánovat cestu, uložit a v autě si to jen vybrat. Je mi v podstatě jedno, jestli to bude iGO, Primo, Auto Mapa, Sygic nebo něco jiného, hlavně ať je to česky a umí to stejné věci nako navigace na Windows Mobile.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Velice dobrá (a free) app jsou Bingle Maps, podporují Bing i Google, hledání i "directions" navigaci.
Bohužel pod CZ Live ID nejdou Bingle Maps stáhnout 
Taky mi pod CZ Live ID nejde stáhnout. Navíc v Marketplace v telefonu mám jen záložky apps a games.
- morro
- smartguru

- Zařízení: AT&T Samsung Focus™
Oficiálně Marketplace má být na 100% akceschopnosti, až s příchodem Manga... to mluví za vše.
Aplikace gMaps Pro se dočkala aktualizace na verzi 1.11, která přidává podporu pro Mango (ale stále funguje i na non-Mango telefonech) a nově zde přibyla služba Google Latitude + nová vrstva pro zobrazování počasí v Google Mapách. V Marketplace je aplikace dostupná za necelé 2 dolary.

Zdroj: WPcentral

Zdroj: WPcentral