[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uY32xynCwrw[/youtube]

Zdroj: PocketNow

No tohle by mi zrovna nevadilo. Prostě telefon připíchneš na HDMI někde na hotelu, a koukáš na film na velké TVdwbmb wrote:Nápodobně. Jsou to ti stejní lidé, co se v obchodě ptají, jestli telefon umí přehrávat FullHD videa.

Tady si dovolím mírně nesouhlasit, na Touch HD jsem sledoval na horach big bang theory hdtv jen zkopirovane na SD a bezelo to jako po masleStanda wrote:Nutnost konverze přišla až s "výkonnými" a "multimediálními" HTC Kaiser, HTC Touch HD a dalšími potraty s Qualcommem MSM7201, které protěžovalo HTC.

Je možné, že jsi byl jeden ze šťastlivců, ale množství návodů, různé spešl konverzní nástroje a spousta diskuzí svědčí o tom, že to tak růžové nebylo. U PXA se tohle nemuselo řešit vůbec, byla to samozřejmost.dwbmb wrote:Tady si dovolím mírně nesouhlasit, na Touch HD jsem sledoval na horach big bang theory hdtv jen zkopirovane na SD a bezelo to jako po masleStanda wrote:Nutnost konverze přišla až s "výkonnými" a "multimediálními" HTC Kaiser, HTC Touch HD a dalšími potraty s Qualcommem MSM7201, které protěžovalo HTC.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest