WP 7 problem NoDo update

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
HTXper
nováček
nováček
Zařízení: HTC HD7

WP 7 problem NoDo update

Post by HTXper »

Prosim vas o pomoc.
Mam HTC HD7 od O2/Uk. Vcera ked som pripojil mobil k PC tak mi vypisalo ci chcem dat novy update. Ja som to potrvrdil ale od vtedy mam len same problemy. Ked mi doinstalovalo update tak na mobile mi naskocil zly cas tak som sa zacal s tym hrat a som zistil ze vobec nefunguje ucet facebooku a ani windows live. Nechapem tomu lebo ked spustim bing alebo IE tak vsetko ide v pohode ale HTC hub a ostatne veci pise ze nema pripojenie. Ked pojdem do nastaveni uctov tak mi tam pise ze facebook nieje updatovany a windows live attention required. Ked ho dam spustit tak mi vyhodi tabulku

Windows Live error
Last update recently
Update the date and time on your phone and try connecting again.
Last tried 17 second ago
Error code: 80072F05

to iste je aj pri facebooku ucte. Tak som skusil nahodit spet staru verziu. Spustil som zune dal som update a mi vyhodilo tuto tabulku. Tak som dal restore
Image
Skusal som uz vsetko mozne aj reset telefonu stale to iste dookola. Stalo sa niekomu take iste nieco???
Telefon nieje odblokvany z ChevronWP7 je jedine na vsetky siete ale priamo od O2.
Dakujem
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

WP 7 problem NoDo update

Post by morro »

Moje hádečko taky bylo od O2 UK, ale protože jsem měl problémy s aktualizací (opožděné) tak jsem ho debrandoval a tobě bych doporučil to samé, možná to vyřeší tvé problémy jako vyřešilo ty mé :).

Postup pro debrandování (verze OS po debrandování je 7.0.7389.0 -> okamžetě nabídnuto NoDo)

Debrandování HTC HD 7 O2 UK -> HTC HD 7 Europe
1) Nahrát tuto ROM RUU_Schubert_O2_UK_1.57.728.02_Radio_5.52.09.16_22 .33a.50.10U_Signed_by_ansar
(MultiUpload)
2) Soubor ModelID.fig (CZshare.com) nahrát do této ROM RUU_Schubert_HTC_Europe_1.69.401.01_Radio_5.54.09.21_22.33b.50.10_Signed_SCHUBERT_RELEASE (XDA Developers) -> pak tutu ROM nahrát (k instalaci této ROM dojde hned po nainstalování té předchozí -> systém najeden hned do Bootloaderu)
3) Hotovo ...

Podle tohoto postupu jsem úspěšně debrandoval HTC HD 7 O2 UK -> HTC HD 7 Europe
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

WP 7 problem NoDo update

Post by kome »

Zkousel jsi manualne nastavit datum a cas?
morro
smartguru
smartguru

WP 7 problem NoDo update

Post by morro »

kome: Podle mě není problém s čase takový, aby dělal takovou neplechu nepříč systémem. Když jsem chtěl po debrandování aktualizovat Mozarta, tak mi to vyhodilo hlášku že neslouhlasí čas -> nastavil jsem datum a čas a vše už šlo v pohodě, ale tohle je jiné.
jos24
přispěvatel
přispěvatel

WP 7 problem NoDo update

Post by jos24 »

...teraz som si uvedomil, ze vlastne aj mne to po aktualizacii zmenilo datum - ale som to neriesil, nastavil som a funguje vsetko tak ako ma
HTXper
nováček
nováček

WP 7 problem NoDo update

Post by HTXper »

jos24: a v nastaveniach account ti pise ze je facebook account synchronizovany??? a HTC hub ti funguje???
kome: ten cas som si manualne nastavil ale sa jedna o to ze tak som len na to prisiel ze nieco nieje v poriadku. A funkcia copy-paste fungovala normalne, no teraz uz nie lebo som dal naspet 7008 a uz mi ani neponukne NoDo :D tolko penazy som vyhodil za mobil a take problemy uz ma to normalne ....
jos24
přispěvatel
přispěvatel

WP 7 problem NoDo update

Post by jos24 »

...u mna sa pravdepodobne nic ine nezmenilo, len ten datum, vsetko je tak ako bolo a funguje normalne
morro
smartguru
smartguru

WP 7 problem NoDo update

Post by morro »

HTXper: Jak už píšu v prvním příspěvku, bude to lepší řešit po debradování, jestli bude ještě co ;)
HTXper
nováček
nováček

WP 7 problem NoDo update

Post by HTXper »

morro: Prosim ta ale to asi stratim zaruku nie??? Lebo vies ja som si ho aj preto neunlockol aby som mal stale zaruku. Uz som sa 2 krat popalil zo zarukou a nebolo to prilis prijemne ked mi prislo ze notebook za 40 000 mi nereklamovaly :D a odisla na nom MB a druhy krat z mobilom a tak isto. Vies tak preto som povedal ze uz teraz nebudem porusovat zaruku. Ale aj tak velmy dakujem
morro
smartguru
smartguru

WP 7 problem NoDo update

Post by morro »

Hele nemohu říct 100% něco (jo, ne) je to prostě i o společnosti, když jsem se na to ptal já tak mi nakonec bylo řečeno není to pravidlem, ale vždy tu šance je ... jinak není zač :)

-- doplnění předchozího příspěvku (stř dub 06, 2011 21:22) --

Tak jsem teď četl od jirky příspěvek o updatu firmware a tak jsem připojil phone k pc kouknu na update a co nevidím ? :D nabídlo se mi restore point s tím že můj phone má nějaký problémy po updatu :D a já o žádných nevím ... jak vtipné ...
HTXper
nováček
nováček

WP 7 problem NoDo update

Post by HTXper »

Dakujem vsetkym za pomoc. Uz je to vyriesene zase som dal restore point potom restart telefonu a nakoniec mi konecne zase ponuklo update. Uz vsetko funguje ako ma. Diky
Prosim LOCK
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”