koupě nového HD 2

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Post Reply
speedfire111
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch 2

koupě nového HD 2

Post by speedfire111 »

Dobrý den, chtěl bych se s Vámi poradit o koupi nového HTC T8585 Touch HD2 z tohoto odkazu:
http://www.hypermobil.cz/produkty/mobil ... -touch-hd2" onclick="window.open(this.href);return false;
Snažím se najít co nejvýhodnější cenu a na tomto webu mě zaujala.. jen se s Vámi chci poradit jestli to nebude nějaký "chyták" nebo něco podobného, jelikož když jsem srovnával cenu s jinými portaly tak je opravdu dost nízká ( na jiných webech se pohybuje cena od 9-14 tísíc). Chtěl bych poradit, jestli tato nabídka nemá nějaké zákoutí, kvůli takto nízke ceně a obsahuje opravdu plnohodnotný výrobek a nemusím se bát nějakého podvrhu.
Dále jsem se chtěl zeptat v popisu tohoto mobilu píší, že je to verze EAN - která neobsahuje CZ menu, jde dodatečně sehnat někde česká kokalizace ? + nebude mobil nějak blokovaný pro české operátory, když je to verze EAN ?
Moc děkuji za pomoc a případnou radu.
premikkoci
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 4S, iPad 2

koupě nového HD 2

Post by premikkoci »

čeští operátoři ze zákona telefony neblokují a češtinu seženeš úplně v pohodě.
speedfire111
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch 2

koupě nového HD 2

Post by speedfire111 »

děkuji a ještě bych poprosil nějakej názor na koupi samotnou, je vše v pořádku, ikdyž je tam tak nizká cena ? není něco za tím ještě, co by zapříčinilo takovouhle cenu ?
Cleric
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Apple iPhone 7 128 GB

koupě nového HD 2

Post by Cleric »

Cena je nízká, protože se jedná o mobil který není určený pro naší republiku. Jediný problém může, ale nemusí být, je v záruce. Nemusí ti ho vzít na reklamaci. Osobně jsem již taky objednával šedivku a přišlo zařízení které tam bylo uvedeno.
Jinak CZ jazyk nebude problém, lze nahrát oficialní ROM
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

koupě nového HD 2

Post by htcjirka »

jedna se o sedivku,proto nizka cena.Drive to VPS Data zkousaval,ale dnes velice hlidaji zarizeni urcena pro CZ trh.Takze pripadna reklamace jen pres Hypermobil..cestina je to nejmensi..
Post Reply

Return to “HTC HD2”