Android Market vs. Appbrain

Zajímavé programy a aplikace pro Android
Post Reply
lookass
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM

Post by lookass »

ahoj, mám dotaz na Android Market: proč se mi v mém účtu na PC neukážou všechny nainstalovaný app, co mám ve founu????? Dokonce jsou tam ještě i ty placený app, který jsem do těch 15 min. vrátil :evil: Vyhulil jsem z founu Appbrain, protože si myslím, že se už trochu s Marketem dubluje... otázka ale zní: když udělám wipe, najdu na Marketu všechny app jako na Appbrainu :?: :roll:
dík
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Post by spermosh »

mel jsem stock rom, web market mi neukazoval zdaleka vsechny aplikace - presne jak pises
udelal jsem root a nahral gingerbread rom, web market mi jiz ukazuje vsechny aplikace a v poradku, ale obavam se, ze tento seznam aplikaci se stejne nezachova do pristiho flashe (i kdyz je vazany na gmail ucet, takze by mohl) - nechce se mi to ale overovat a proto jsem zustal verny i appbrain (v dhd zustal, obcas provedu manualni synchronizaci)
AtoM.
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S II

Post by AtoM. »

Seznamy aplikací na marketu tam zůstavaj natrvalo. I když si koupíš novej telefon a příhlásíš se do něj svým Gmailem. Dokonce jsem hledal, jestli jdou nějaký z toho seznamu vyhodit, ale asi ne.
Post Reply

Return to “Aplikace a software”