Zdarec. Neuvažujete někdo o koupi fólie na displej pro Omnia 7? Nerad bych si objednával fólii za 150 Kč a k tomu platil poštovné 100 Kč (a fólie nakonec dojde v obálce s nalepenou známkou za 12 Kč, či kolik to teďka stojí).
Případně doporučte nějaký eshop. Díky.
Fólie na displej
-
Solid.sn
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Diamond 2 | Samsung Omnia 7
Fólie na displej
Koupil jsem si tuto http://www.mnshop.cz/zbozi-3296-ochrann ... mnia_7.htm" onclick="window.open(this.href);return false; a je opravdu dobrá.
Dojde sice doslova zabalena v igelitovém sáčku (samosřejmě, že je v obálce a chráněna proti poškození při přepravě), ale samotný obal fólie mě trochu vyděsil, potom co jsem si podle popisu objednal "kvalitní Japonskou folii na displej".
Samotná fólie je pak z obou stran ještě chráněna přilepeným filtrem, takže druhá věc byla, že jsem na fólii nadával, jak je nekvalitní a až po měsíci jsem došel na to, že i zepředu (na fóliích starého telefonu to vždy bylo jen ze zadní strany) je na ní ještě jedna vrstva, která se rychle opotřebovala, byla to pouze ochrana.
Po odlepení horní vrstvy je opravdu kvalitní a odolná, jsem spokojený.
A je taky dobré, že kryje všechno, včetně dotekových tlačítek. Fólii používám v kombinaci s gelovým pouzdrem a tak je telefon perfektně ochráněn.
Dojde sice doslova zabalena v igelitovém sáčku (samosřejmě, že je v obálce a chráněna proti poškození při přepravě), ale samotný obal fólie mě trochu vyděsil, potom co jsem si podle popisu objednal "kvalitní Japonskou folii na displej".
Samotná fólie je pak z obou stran ještě chráněna přilepeným filtrem, takže druhá věc byla, že jsem na fólii nadával, jak je nekvalitní a až po měsíci jsem došel na to, že i zepředu (na fóliích starého telefonu to vždy bylo jen ze zadní strany) je na ní ještě jedna vrstva, která se rychle opotřebovala, byla to pouze ochrana.
Po odlepení horní vrstvy je opravdu kvalitní a odolná, jsem spokojený.
A je taky dobré, že kryje všechno, včetně dotekových tlačítek. Fólii používám v kombinaci s gelovým pouzdrem a tak je telefon perfektně ochráněn.
-
Tomáš Kubec
- smartmaniak

- Zařízení: Lenovo P780
Fólie na displej
JJ tyto folie jsou z kvalitního japonského pet materiálu. Jsou odebírány přímo z továrny, tak balení je trochu sparťanské 
- jacek
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Fólie na displej
stejná zkušenost....jinak na 7 sedne a chrání dokonale.
- jacek
- smartmaniak

Fólie na displej
@Pavel: teda, dobrej kup, valím oči na tu cenu....no, někdy příště, třeba na Omnii 8 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Fólie na displej
Pavle, jak je ta fólie řešena v oblasti tlačítka s logem Win? Podle obrázku to vypadá, že v tom místě není prostřižená..? Jinak cena i s poštovným je zajímavá.
- jacek
- smartmaniak

Fólie na displej
@ Pavel : folie z MNshopu má okolo loga kolečko, heč 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Fólie na displej
žiši, jak dva Jardové