Autorizovaný servis Samsung v Brně ?

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
i9000s
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by i9000s »

Je v Brně autorizovaný servis Samsung v Brně ?Mám Samsung Galaxy S po špatném přehrátí softwaru (teď z něj je cihla) a navíc na něm navalil dotyk a posílat to někam do Prostějova od kud to je se mi nechce to je na dlouho.Tak hledám kam bych ho mohl donés na reklamaci / záruční opravu . Google nemohl :-(
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Google nemohl co? Najít výsledek? Například: http://www.ifriend.cz/Public/service.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; ? Napiš někam mail nebo zavolej a zeptej se.
i9000s
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by i9000s »

hm dík za info,ale nečekaně ten link odkazuje na servis co dělá LCD,monitory netbooky,ale mobily ne "jak vidíš ani tobě google moc dobře neporadil :)",ale i tak díky za snahu aspoň vím kam v případě vady nést můj monitor :).
Ptal jsem se i jinde na fórech a tam už jsem dostal odpověď ,ať to zkusím v MobilPohotovosti,že to je autorizovaný servis Samsung navíc je to ve středu Brna na náměstí takže to mám kousek ,tak jsem tam šel jeden den jsem jim founa dal a další odpoledne si ho vyzvedl opravený SUPER novej soft a novej dotyk(sklíčko jsem navíc měl celkem dost podřené ) všecho zadarmo ( v rámci záruky) tak rychle jsem tu opravu nečekal „1 den “ a to mi ještě řekli ,že mám telefon určený pro slovenský trh což moc nechápu když jsem ho kupoval z českého e-shopu (asi dovozovka),jinak o Mobilpohotovost jsem znal,už před tím jen jsem nevěděl,že jejich servis je i autorizovaný servis Samsung každopádně jsem ušetřil minimálně 29 dní bez founa .Třeba tahle má zkušenost pomůže i někomu dalšímu co na netu moc hledat neumí
Post Reply

Return to “Samsung telefony”